Τόνια Σωτηροπούλου: «Με τον Κωστή, κάναμε τον απολογισμό μας»

Το ζευγάρι γιόρτασε την πρώτη επέτειο του γάμου του

Την πρώτη επέτειο γάμου τους είχαν πριν από λίγες μέρες η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Κωστής Μαραβέγιας.

Η ηθοποιός που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» μίλησε για το πως έχει αλλάξει η ζωή τους αυτόν τον έναν χρόνο ενώ όπως αποκάλυψε δε θυμάται πως γιόρτασαν την πρώτη τους επέτειο.

«Έχει περάσει ένας χρόνος από τον γάμο μας και δεν έχει αλλάξει τίποτα στη ζωή μας. Πριν μερικές ημέρες είχαμε την πρώτη μας επέτειο. Κάτι κάναμε για να τη γιορτάσουμε. Κάτι κάναμε ναι. Δε θυμάμαι τι, κατάλαβες; Τι κάναμε; Νομίζω με φίλους μας βγήκαμε. 

Δεν είναι ότι το ξεχάσαμε. Είπαμε “α τι ωραία έχουμε επέτειο, χρόνια πολλά, να τα εκατοστήσουμε”. Κάναμε τον απολογισμό μας, καταλήξαμε ότι ήταν μια σωστή επιλογή και απόφαση» είπε η Τόνια Σωτηροπούλου.

Στη συνέχεια εξήγησε: «Εδώ κάνω απολογισμό εβδομάδας, απολογισμό χρόνου δε θα κάνω; Είμαι πολύ βυθισμένη στις σκέψεις μου. Είμαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου. Εντάξει με αγαπάω και με σέβομαι. Ταυτόχρονα στον εαυτό μου και στους ανθρώπους που αγαπώ πιστεύω ότι ο τρόπος για να εξελιχθείς και να μάθεις είναι λίγο σκληρός πολλές φορές».

Το ερωτευμένο ζευγάρι ένωσε τη ζωή τους στις 11 Οκτωβρίου του 2021 στην Ύδρα, σε έναν κλειστό γάμο με ελάχιστους καλεσμένους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top