Κέιτι Πέρι: Έπεσε το βλέφαρό της σε συναυλία - Aνησύχησαν οι θαυμαστές της

Τα σχόλια στο Twitter ότι η ποπ σταρ έπαθε... εγκεφαλικό!

Δείτε βίντεο για την Κέιτι Πέρι από την εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα;

Η Κέιτι Πέρι ανησύχησε τους θαυμαστές της, μετά από βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και τη δείχνει να κλείνει ακούσια το δεξί μάτι της την ώρα που βρίσκεται στη σκηνή. Αν και η ποπ σταρ προσπαθεί να το επαναφέρει στη φυσική του κατάσταση, δεν τα καταφέρνει και χρησιμοποιεί το χέρι της για να το... ανοίξει!

Katy Perry: Στην αγκαλιά του Orlando Bloom με φόρεμα Ελληνίδας σχεδιάστριας

Αρκετοί από τους χρήστες των social media σχολίασαν ότι αυτό το γεγονός μπορεί να είναι ενδεικτικό παράλυσης του προσώπου -σαν την ασθένεια που έπαθε ο Τζάστιν Μπίμπερ- ή ακόμα κι ένα ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο. Ωστόσο, δεν έλειψαν τα σχόλια που υπονοούσαν ότι με αυτά που κάνει θέλει απλά να τραβήξει την προσοχή.

Δείτε το βίντεο της τραγουδίστριας που έγινε viral

Το... τεμπέλικο μάτι της Κέιτι Πέρι

Το βίντεο με το,,, παράλυτο βλέφαρο της Πέρι έγινε viral!

Το βίντεο με το,,, παράλυτο βλέφαρο της Πέρι έγινε viral!

Όταν ήταν κριτής στο τάλεντ σόου American Idol, η Πέρι είχε αποκαλύψει πως έχει θέμα με το ένα της μάτι. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας διαγωνιζόμενος είχε πει ότι φοράει μεγάλα καπέλα για να αποσπάσει την προσοχή από το τεμπέλικο μάτι του, το οποίο έχει από τη γέννησή του.

Katy Perry: «Είχα ακούσει για την αγάπη άνευ όρων, αλλά τώρα τη βιώνω»

Η Πέρι αναγνώρισε κάποιες από τις δικές της ανασφάλειες και για να παρηγορήσει τον νεαρό διαγωνιζόμενο, αποκάλυψε: «Έχω κι εγώ ένα μάτι με νεύρα και συνήθιζα να ανησυχώ για αυτό. Είναι το δεξί μου μάτι... Μην ανησυχείτε για αυτό». Σε συνέντευξη της είχε δηλώσει: «Η συμβουλή που μου έδωσαν για το “wonk eye” μου είναι να το ανοίγω περισσότερο κάθε φορά που βγάζω φωτογραφίες, αφού πέφτει ελαφρώς».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top