Παπαθωμά: «Δε μου αρέσει να ακούω μαμάδες ερωτευμένες με τους γιους τους»

«Εγώ από τον Αχιλλέα κρατώ απόσταση», δήλωσε η ηθοποιός

Δείτε στο βίντεο τη συνέντευξη της ηθοποιού στην εκπομπή «Πάμε Δάναη»

H Θεοφανία Παπαθωμά παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δάναη» και στον Άρη Καβατζίκη.

Για τη χορτοφαγία, η ηθοποιός είπε: «Είμαι χορτοφάγος τα τελευταία δέκα χρόνια, αλλά τώρα κάνω την πυθαγόρειο διατροφή που ουσιαστικά είναι vegan, 80-90% ωμοφαγία. Κανείς δεν τρώει κρέας στο σπίτι, ούτε οι κόρες μας, δεν είναι επιλογή τους, εμείς τους μάθαμε έτσι. Αν δεν δώσεις στα παιδιά κρέας, δε θέλουν να το φάνε.

Πυθαγόρεια Διατροφή: Τι είναι η διατροφή που κάνει η Θεοφανία Παπαθωμά;

Την άφησα αρκετά χρονιά τη δουλειά για να μεγαλώσω τα παιδιά και δεν μετάνιωσα ποτέ γι’ αυτό. Στη δεύτερη κόρη μου έκανα μόνη τον τοκετό στο σπίτι, έπρεπε να το είχα κάνει και στον τοκετό της πρώτης κόρης μου και στον Αχιλλέα. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να γεννήσω σε μαιευτήριο. Ήμουν τελείως μόνη στον τοκετό, η μαία μπήκε στο δωμάτιο τα τελευταία πέντε λεπτά».

Όσο για τη σχέση με τον γιο της είπε: «Δε μου αρέσει να ακούω μαμάδες ερωτευμένες με τους γιους τους. Η Ελληνίδα μάνα τον έχει καταστρέψει τον γιο που δεν ξεκολλάει πάνω από το κεφάλι του. Εγώ από τον Αχιλλέα κρατάω μία απόσταση, τα καλοκαίρια που φεύγει στη γιαγιά του δεν του τηλεφωνώ, λέω όποτε μου τηλεφωνήσει αυτός».

Η Θεοφανία Παπαθωμά έχει αποκτήσει τον γιο της, Αχιλλέα, ο οποίος είναι 16 ετών, από τον γάμο της με τον ηθοποιό Πασχάλη Τσαρούχα.

Η ηθοποιός μετά τον χωρισμό της, παντρεύτηκε με τον Γρηγόρη Πετράκο με τον οποίο έχει αποκτήσει δυο κόρες. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top