Μπορεί να είναι και ετοιμόγεννη: Το σχόλιο της Καινούργιου για τη Φουρέιρα

«Αν ισχύει ξαναλέω, μπράβο της»

Πώς σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα/ βίντεο Super Κατερίνα

Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Ελένη Φουρέιρα να περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Αλμπέρτο Μποτία. Το ζευγάρι προτιμά να κρατά χαμηλού τόνους και να μην επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και να διαψεύδει τη συγκεκριμένη είδηση.

Ελένη Φουρέιρα: Νέες ολόσωμες φωτογραφίες μετά τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αρσενάκου για την Ελένη Φουρέιρα/ βίντεο Super Κατερίνα

Μάλιστα,  ο CEO της δισκογραφικής της εταιρείας Panik Records και καλός της φίλος Γιώργος Αρσενάκος όταν ρωτήθηκε για την εκρηκτική performer αρκέστηκε να πει: «Η Ελένη Φουρέιρα είναι στην πιο δημιουργική της φάση. Κυκλοφορεί τη μια επιτυχία μετά την άλλη και σε αυτή τη φάση ετοιμάζει την περιοδεία της που θα ξεκινήσει την άνοιξη. Οι συναυλίες της το καλοκαίρι ακυρώθηκαν γιατί είχε ένα θέμα υγείας. Εγώ είμαι εδώ για να απαντήσω για τα επαγγελματικά της θέματα. Για τα προσωπικά απαντάει η ίδια για τον εαυτό της».

Ελένη Φουρέιρα: Ξανθιά και... αγνώριστη στο νέο της κλιπ!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Μετά την προβολή του βίντεο στη Super Κατερίνα η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο σημειώνοντας: «Αν ισχύει ότι είναι έγκυος η Ελένη Φουρέιρα, μπράβο της που όλους αυτούς τους μήνες το έχει κρύψει. Είναι μια πολύ προσωπική στιγμή για όλους τους μήνες και επειδή είναι μια γυναίκα που είναι στην πρώτη γραμμή, είναι στα φώτα, το να κρατήσει μια τόσο προσωπική στιγμή κρυφή και να το πει όταν αποφασίσει αυτή και νιώσει έτοιμη – αν ισχύει ξαναλέω- μπράβο της. Πιστεύετε ότι αν είναι έγκυος είναι 2-3 μηνών; Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να είναι και ετοιμόγεννη γιατί από το καλοκαίρι ακούγεται αυτό. Αν ισχύει ξαναλέω, μπράβο της».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top