Matthew Perry: Είχα 2% πιθανότητες να ζήσω. Έκανα 14 επεμβάσεις στο στομάχι

Ο «Chandler» από «Τα Φιλαράκια» μίλησε για τον εθισμό στο αλκοόλ

Στιγμιότυπα από δημόσιες εμφανίσεις του ηθοποιού/ φωτογραφίες AP

Ο Matthew Perry ξεχώρισε μέσα από τον ρόλο του «Chandler» στη σειρά, «Τα Φιλαράκια». Ο δημοφιλής ηθοποιός ετοιμάζεται την 1η Νοεμβρίου να κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία του «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing».

Δείτε τα επεισόδια από τα Φιλαράκια που προβάλλονται στο Star

Με αφορμή αυτό το γεγονός άνοιξε την καρδιά του στο περιοδικό People και μίλησε για τη σκοτεινή περίοδο της ζωής του, όταν στα 24 του είχε εθιστεί στο αλκοόλ και έφτασε μια ανάσα από τον θάνατο.

Τα Φιλαράκια: Ο Matthew Perry αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του 

Ο Matthew Perry ξεχώρισε μέσα από τον ρόλο του «Chandler» στη σειρά, «Τα Φιλαράκια»- φωτογραφία AP/ N. Clarke

Ο Matthew Perry ξεχώρισε μέσα από τον ρόλο του «Chandler» στη σειρά, «Τα Φιλαράκια»- φωτογραφία AP/ N. Clarke

«Μπορούσα να το χειριστώ, κατά κάποιο τρόπο. Αλλά όταν έφτασα στα 34 μου, είχα πραγματικά μπλέξει. Υπήρχαν χρόνια που ήμουν νηφάλιος κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Η 9η σεζόν στα Φιλαράκια ήταν η χρονιά που ήμουν νηφάλιος σε όλη τη διάρκεια. Και μαντέψτε ποια σεζόν πήρα υποψηφιότητα για καλύτερος ηθοποιός», παραδέχτηκε.

Στο χειρουργείο ο Matthew Perry- Τι συνέβη στον σταρ από τα «Φιλαράκια»;

Η πρώτη φορά που μπήκε στο νοσοκομείο η κατάσταση της υγείας του ήταν κρίσιμη. «Οι γιατροί είπαν στην οικογένειά μου ότι είχα 2%  πιθανότητες να ζήσω. Με έβαλαν σε ένα μηχάνημα που ονομάζεται ECMO, το οποίο υποκαθιστά με τη λειτουργία της καρδιάς και των πνευμόνων. Στο νοσοκομείο εκείνο το βράδυ μπήκαν πέντε άνθρωποι στο μηχάνημα ECMO. Οι τέσσερις πέθαναν, ενώ εγώ επέζησα. Το μεγάλο ερώτημα είναι γιατί ήμουν εγώ ο ένας; Πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος».

Οι πρωταγωνιστές της σειράς Τα Φιλαράκια σε δημόσια εμφάνιση το 2002/φωτογραφία AP/Reed Saxon, file

Οι πρωταγωνιστές της σειράς Τα Φιλαράκια σε δημόσια εμφάνιση το 2002/φωτογραφία AP/Reed Saxon, file


Οι 14 χειρουργικές επεμβάσεις στο στομάχι

Εκείνη δεν ήταν η μοναδική φορά που νοσηλεύτηκε. Ακολούθησαν ακόμα 15 φορές που μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης και υποβλήθηκε όχι 1 αλλά συνολικά σε 14 χειρουργικές επεμβάσεις στο στομάχι μέχρι να καταφέρει να αποτοξινωθεί.

Για καλή του τύχη είχε δίπλα του καλούς γιατρούς και τα λόγια ενός εξ αυτών του έκαναν «κλικ» και αποφάσισε να κόψει «μαχαίρι» τα ναρκωτικά.

«Ο γιατρός μου είπε: «Την επόμενη φορά που θα σκεφτείς να πάρεις Oxycontin, σκέψου ότι θα έχεις μια σακούλα κολοστομίας για το υπόλοιπο της ζωής σου. Και ένα μικρό παράθυρο άνοιξε και σύρθηκα μέσα από αυτό και είπα δεν θέλω πια Oxycontin», δήλωσε ο Matthew Perry.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4)

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top