Βασιλική Ανδρίτσου: Υπήρχαν τίτλοι σε άρθρα που έγραφαν γέννησε στα 46 της

«Δε με ενόχλησαν καθόλου γιατί ήταν η αλήθεια»

Η συνέντευξη της γνωστής ηθοποιού στο The 2Night Show

Η Βασιλική Ανδρίτσου έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον Νίκο Συμεωνίδη. Η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κόρης τους, Ανθένια.

Βασιλική Ανδρίτσου: Δε χορταίνει την κορούλα της, την Ανθένια της!

Η ηθοποιός κάθισε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και σχολίασε το γεγονός ότι έγινε μαμά στα 46 της και τους τίτλους που έβλεπε λόγω της εγκυμοσύνης της σε μεγαλύτερη ηλικία.

Βασιλική Ανδρίτσου: Οικογενειακές στιγμές μέσα από φωτογραφικά «κλικ»

 

«Υπήρχαν σε άρθρα τίτλοι έγκυος γέννησε στα 46 της, υπήρχαν. Στα 46 γέννησα, πότε να πω στα 40; Αυτό ούτως ή άλλως θα σταματήσει να υφίσταται, είναι θέμα άλλης δεκαετίας. Οι γυναίκες ούτως ή άλλως γεννούν σε μεγαλύτερη ηλικία. Όσο περνούν τα χρόνια, μεγαλώνουν τα όρια ηλικίας. Δε στενοχωρήθηκα, δε με ένοιαξαν ποτέ οι τίτλοι. Ήξερα τι έκανα κι έγινε τη στιγμή που έπρεπε να γίνει. Αν είχε γίνει πριν 20 χρόνια που θεωρούσαν το φυσιολογικό για μια γυναίκα, που για εμένα δεν είναι 20-25 χρονών να γεννήσει μια γυναίκα. Θεωρώ ότι είναι πολύ μικρή κι ακόμα δεν έχει πήξει το μυαλό της. Γνώμη μου είναι. Το παιδί μας ήρθε την κατάλληλη στιγμή, γιατί αν είχε έρθει νωρίτερα, δεν θα ήταν αυτό το παιδί», είπε στο The 2Night Show.

Η Βασιλική Ανδρίτσου ήταν πεπεισμένη πως θα αποκτούσε αγόρι και περιέγραψε πως ένιωσε όταν ο γιατρός της είπε ότι περίμενε κοριτσάκι. «Όταν κάναμε τον υπέρηχο μάθαμε το φύλο του παιδιού εγώ ήμουν σίγουρο ότι θα έκανα γιο – για κάποιον λόγο το πίστευα από πάντα-  αλλά δεν ξέρω γιατί το πίστευα αυτό. Έτσι αφού το ένιωθα τόσο έντονα ήμουν σίγουρη, ο σύζυγός μου ήταν σίγουρος ότι θα ήταν κορίτσι. Όταν πήγαμε και μας είπε ο γιατρός ότι βλέπει κοριτσάκι ο άνδρας μου χάρηκε κι εγώ είπα. “Ε, βέβαια κορίτσι, μα πώς μου είχε κάτσει ότι θα ήταν αγόρι, μα φυσικά κορίτσι θα έχω”. Ξαφνικά με κούμπωσε και αν δεις την κόρη μου είναι κοράκλα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top