Μπέττυ Μαγγίρα: Η ανάρτηση για τον έναν χρόνο από τον θάνατο της μαμάς της

Συγκινούν όσα έγραψε η παρουσιάστρια στο Instagram

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Ποιος Είναι Πρωινιάτικα;

Εξαιρετικά δύσκολη μέρα είναι η σημερινή για την Μπέττυ Μαγγίρα, καθώς συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον θάνατο της μητέρα της.

Μπέττυ Μαγγίρα: «Προετοίμασα τα παιδιά μου για τον θάνατο της μητέρας μου»

Έναν χρόνο πριν, η παρουσιάστρια είχε καλημερίσει το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την εκπομπή της Ποιος Είναι Πρωινιάτικα; ντυμένη στα μαύρα και κάνοντας γνωστή τη δυσάρεστη είδηση.

Η Μπέττυ, όπως κι η αδερφή της γνωστή ηθοποιός Ματθίλδη Μαγγίρα, είχαν τεράστια αδυναμία στη μητέρα τους και δεν έχουν σταματήσει στιγμή να τη σκέφτονται.

Η συνταγή που έφτιαξε ο σεφ της εκπομπής της, θύμισε στην Μπέττυ Μαγγίρα τη μητέρα της που έφυγε πέρυσι από τη ζωή

Η συνταγή που έφτιαξε ο σεφ της εκπομπής της, θύμισε στην Μπέττυ Μαγγίρα τη μητέρα της που έφυγε πέρυσι από τη ζωή

Η παρουσιάστρια, έκανε το απόγευμα της Δευτέρας μια συγκινητική ανάρτηση με παλιές τους φωτογραφίες. «Μανούλα μου… Ένας χρόνος μακριά σου… και ακόμη να συνηθίσω την απουσία σου. Πιάνω τον εαυτό μου να μιλάω σαν εσένα και να λέω εκφράσεις σου ακόμα κι αυτές που μικρή μπορεί να με εκνευρίζανε! Βλέπω σημάδια γύρω μου που σε θυμίζουν

Μπέττυ Μαγγίρα: Η εξομολόγηση για τον θάνατο της μητέρας της

Υπάρχουν μέρες που ξυπνάω και θέλω να σε πάρω τηλέφωνο να σου μιλήσω και υπάρχουν και μέρες που απλά θέλω να με πάρεις αγκαλιά και να μείνω εκεί κοντά σου. Μου λείπεις πολύ μαμά… Εύχομαι μόνο εκεί που είσαι, να είσαι καλύτερα, να γελάς να χορεύεις και να τα "οργανώνεις" όλα όπως μόνο εσύ ήξερες. Σ’ αγαπώ κι ας μην είσαι εδώ να στο πω», έγραψε.

Η ανάρτηση της Μπέττυς Μαγγίρα

Το πρωί της Δευτέρας η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν κατά τη διάρκεια της πρωινής εκπομπής, η συνταγή που ετοίμασε ο σεφ Νικόλας Καρβέλας της θύμισε τη μαμά της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top