Νάσος Γαλακτερός: Οι τρεις γάμοι, τα τραγούδια που γράφει & το Asia Express

Εξερευνά την Ασία μαζί με τον γιο του, Παύλο Γαλακτερό

Απόσπασμα από το Asia Express

Ο Νάσος και ο Παύλος Γαλακτερός είναι σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του Asia Express. Ο Νάσος δηλώνει πως ο μεγαλύτερος τίτλος του είναι, ότι είναι ο μπαμπάς του Παύλου.

asia express

Ο Νάσος και ο Παύλος Γαλακτερός είναι ένα από τα ζευγάρια του Asia Express

Πατέρας και γιος, μας χαρίζουν σε κάθε επεισόδιο πολύ γέλιο αλλά και συγκίνηση, καθώς η αγάπη και το ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ τους είναι αξιοζήλευτα. Οι δυο τους έχουν μία υπέροχη σχέση πατέρα - γιου.

Ποιος είναι ο γοητευτικός πρώην μπασκετμπολίστας Νάσος Γαλακτερός – Το βιογραφικό του

  • Ο Νάσος Γαλακτερός γεννήθηκε στις 10/3/1969 στον Κορυδαλλό Αττικής 
  • Είναι 53 ετών
  • Έχει ύψος 2,01 μ.
  • Είναι Έλληνας πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής και αγωνιζόταν στη θέση του φόργουορντ
  • Ξεκίνησε την καριέρα του στο μπάσκετ από τον Αμύντα και πήρε μεταγραφή στην ΑΕΚ, με την οποία έγινε γνωστός. Ήταν φιναλίστ Κυπέλλου Ελλάδος το 1992 ενώ τη σεζόν 1993-1994 αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και κατέκτησε το Κύπελλο Κόρατς στην Τεργέστη. Το 1995 κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος ξανά με τον ΠΑΟΚ. Η επόμενη χρονιά τον βρήκε στον Ολυμπιακό με τον οποίο κατέκτησε δύο πρωταθλήματα (1996, 1997), ένα κύπελλο (1997) αλλά και την Ευρωλίγκα το 1997. Αυτά, σε συνδυασμό με τα άλλα δύο τρόπαια που κατέκτησε την ίδια χρονιά τον έκαναν κάτοχο του τριπλ κράουν
  • Η καριέρα του συνεχίστηκε στον Άρη με τον οποίο και κατέκτησε το κύπελλο Ελλάδος το 1998, ενώ δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την προσφορά του στην Εθνική Ελλάδας. Ο Γαλακτερός συμμετείχε σε 73 αγώνες σημειώνοντας 768 πόντους.
  • Το 2011 κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο, ένα μυθιστόρημα με τίτλο «Τελευταίος αγώνας»
  • Εκτός από το μπάσκετ, ο Νάσος Γαλακτερός ασχολείται και με τη μουσική και γράφει στίχους και συνθέσεις. Μία από τις μεγάλες επιτυχίες του είναι το «Διπλό Παιχνίδι» που ερμήνευσε η Νατάσα Θεοδωρίδου σε μουσική Νάσου Γαλακερού και στίχους Ρούλας Κορομηλά.

Ο γάμος με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Ο μπασκετμπολίστας τα τελευταία δέκα χρόνια είναι παντρεμένος με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Ο γάμος τους το 2012 έγινε σε κλειστό κύκλο και οι δυο τους ήταν μαζί ήδη τέσσερα χρόνια. Έχουν αποκτήσει μία κόρη, την 8χρονη Σόφη.

 

«Με τον Νάσο γνωριστήκαμε στο τηλέφωνο, όταν τον πήρα για μια συνέντευξη για το περιοδικό. Καταλάβαινα ότι κάτι γίνεται σε αυτό το τηλεφώνημα, γιατί ασυναίσθητα άρχισα να φτιάχνω τα μαλλιά. Για τον Νάσο και τον Παύλο δεν μπορώ να μιλάω, κλαίω, ειδικά για τον Παύλο αυτή την περίοδο», είχε εξομολογηθεί η δημοσιογράφος για τον αγαπημένο της.

Οι γάμοι με τη Ρούλα Κορομηλά και την Τέτα Λεονταρίδου και ο γιος του, Παύλος Γαλακτερός

Στο παρελθόν, ο Νάσος Γαλακτερός υπήρξε παντρεμένος με την Τέτα Λεονταρίδου, με την οποία απέκτησαν το γιο τους, Παύλο. Τον νεαρό που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor, και αυτές τις μέρες τον απολαμβάνουμε μαζί με τον πατέρα του στο Asia Express.

O μπασκετομπολίστας είχε ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και με τη Ρούλα Κορομηλά, το 2000. Ο γάμος τους διήρκεσε επτά χρόνια.

Νάσος Γαλακτερός Ρούλα Κορομηλά-

O Νάσος Γαλακτερός και η Ρούλα Κορομηλά, όταν ήταν ζευγάρι το 2009/ NDP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top