Αγνώριστος ο Γιώργος Νινιός: Δείτε την αλλαγή στην εμφάνιση του

Όσα δήλωσε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Νινιός στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται της Ναταλίας Γερμανού παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Νινιός, ο οποίος μίλησε για το νέο του look και τους ρόλους που έχει υποδυθεί, αλλά και το γεγονός ότι δεν παντρεύτηκε ποτέ.

Με μακριά, άσπρα μαλλιά ο Γιώργος Νινιός για τον νέο του ρόλο

Με μακριά, άσπρα μαλλιά ο Γιώργος Νινιός για τον νέο του ρόλο

«Η αλλαγή στην εμφάνισή μου οφείλεται στη νέα παράσταση (σ.σ. Για το Τσιτάχ. Η ερημιά του τερματοφύλακα). Βοηθάει στον ρόλο, του πάει να είναι ήσυχος πια κι αφημένος», ανέφερε αρχικά για την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή του.

Σοφία Βογιατζάκη: Ήταν τρελά ερωτευμένη με γνωστό ηθοποιό!

«Δεν έζησα ποτέ σαν ζεν πρεμιέ. Οι ρόλοι που έκανα ήταν λίγο δύστροποι, ψιλοζόρικοι και λίγο κουκουρούκου, όπως λέω εγώ» σχολίασε, τονίζοντας στη συνέχεια: «Χρειάζεται συνέχεια δουλειά για να είσαι ηθοποιός. Ηθοποιός είσαι για την εφορία που πρέπει να γράψεις ένα επάγγελμα».

Στη δεκαετία του '90 ο Γιώργος Νινιός ήταν ένας από τους πιο ποθητούς άντρες της τηλεόρασης

Στη δεκαετία του '90 ο Γιώργος Νινιός ήταν ένας από τους πιο ποθητούς άντρες της τηλεόρασης /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ευτυχώς γενικά είμαι μοναχικός άνθρωπος, είναι επιλογή μου η μοναξιά. Είμαι ευχαριστημένος από ανθρώπους που υπήρχαν κι υπάρχουν κι είναι δίπλα μου κι έχουν απλώσει χέρι κι έχω σηκωθεί. Στις δύσκολες στιγμές ήμουν τυχερός», αποκάλυψε στη Ναταλία Αργυράκη.

«Όσοι έχουν απομακρυνθεί, έχουν απομακρυνθεί από τη συμπεριφορά μου. Θέλει προσπάθεια και δουλειά να είσαι "παρών" και να μην πικραίνεις, αλλά εγώ δεν το καταφέρνω πάντα» συμπλήρωσε, ενώ, όταν ρωτήθηκε σχετικά με την απόφασή του να μην παντρευτεί απάντησε πως: «Δεν ξέρω. Όπως μου είπε ένας φίλος, δεν είναι όλοι για όλα». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top