Ματαράγκας: Έριξε μπουνιές σε σκηνοθέτες για σεξουαλική παρενόχληση

«Όταν έρχεται ο άλλος να σου πιάσει τον… τέτοιο, θα τον αφήσω έτσι;»  

Δείτε στο video φωτογραφίες του Γιώργου Ματαράγκα  

Με «ξύλο και μπουνιές» αντέδρασε ο ηθοποιός Γιώργος Ματαράγκας στη σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε, όπως δήλωσε ο ίδιος απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σε   συνέντευξη στην εφημερίδα On Time.  

Πάτρα: Πυγμάχοι ξυλοκόπησαν τον άνδρα που έστελνε μηνύματα σε ανήλικη

«Έχω ρίξει εγώ ξύλο, έχω ρίξει εγώ μπουνιές και σε σκηνοθέτες. Αν κάτσεις και σκεφτείς με ποιους δεν δούλεψα και γιατί δεν δούλεψα με άλλους, θα καταλάβεις πολλά. Δεν θα πω ονόματα. Έριχνα μια ξανάστροφη και τελείωνε η ιστορία».

Ταυτοποιήθηκαν δύο άνδρες για το μαζικό revenge porn

Ο ίδιος ανέφερε για το ζήτημα της σεξουαλικής παρενόχλησης στο θέατρο:  

«Όταν έρχεται ο άλλος να σου πιάσει τον… τέτοιο, γιατί αυτό έκαναν αυτοί, θα τον αφήσω έτσι; Δεν μπήκα ποτέ σε αυτά τα… κανάλια. Δεν χρειάζεται να είσαι μέσα σε αυτά τα κανάλια και μπορείς να πας να δουλέψεις και να κάνεις αυτό που θέλεις. Αρκεί να κάνεις εσύ τις επιλογές σου και να ξέρεις που μπορείς να δουλέψεις και που όχι». 

Καβάλα: Έρευνα για σεξουαλική παρενόχληση από δασκάλα σε παιδικό σταθμό

Ο Γ. Ματαράγκας πρόσθεσε επίσης ότι είναι ζήτημα αρχών αυτή η στάση του:  

«Έχουμε πέντε αρχές και ζούμε με αυτές τις αρχές. Ζούμε με αυτές τις λογικές με τις οποίες έχουμε πορευτεί σε όλη μα τη ζωή, άμα τα βγάλουμε κι αυτά από τη μέση, μετά άστα να πάνε στο διάολο. Δεν δίνω δεκάρα τι θα πούνε μετά κι αν θα με ξαναπάρουν στη δουλειά. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Ας ην με πάρουν ποτέ. Αλλά τα ίδια και χειρότερα έχω ζήσει κι έξω από το θέατρο γιατί ήμουν ωραίο αγόρι. Νιώθω πολύ περήφανος που αντέδρασα έτσι και που έχω διατηρήσει τις αρχές μου. Εγώ κοιμάμαι το βράδυ ήσυχος. Δεν έχει κανένας να πει τίποτα…». 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top