Ευτυχισμένος μπαμπάς ο Μιχάλης Σαράντης: Η πρώτη βόλτα με την κόρη του

«Τι ευλογία έχει φωτίσει τις ψυχές μας», σχολίασε ο ηθοποιός

Ονειρεμένες στιγμές βιώνει η Μαίρη Μηνά και ο Μιχάλης Σαράντης. Πριν από οκτώ ημέρες κράτησαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Γέννησε η Μαίρη Μηνά: Μπαμπάς για πρώτη φορά ο Μιχάλης Σαράντης

Η μικρούλα ήρθε στη ζωή του ερωτευμένου ζευγαριού και επισφράγισε την ευτυχία τους με τον καλύτερο τρόπο. Από τη στιγμή που ο ηθοποιός έγινε μπαμπάς πλέει σε πελάγη ευτυχίας και δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από την μπέμπα του.

Μαίρη Μηνά – Μιχάλης Σαράντης: Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο!

Το απόγευμα της Πέμπτης (29/9), μπαμπάς και κόρη έκαναν την πρώτη τους βόλτα και ο Μιχάλης Σαράντης θέλησε να μοιραστεί τα πρωτόγνωρα συναισθήματα που βιώνει με τους followers του.

Δημοσίευσε φωτογραφίες με το κοριτσάκι του γράφοντας στη λεζάντα: «Σε αυτό το σταυροδρόμι, μπροστά από τα σκαλιά αυτού του επιβλητικού νεοκλασικού, έχω περάσει όλη μου την παιδική ηλικία. Έχω παίξει σαν τρελός, έχω γελάσει, έχω φωνάξει, έχω τραγουδήσει, έχω ξενυχτήσει, έχω ακούσει την μάνα μου να με φωνάζει να ανέβω στο σπίτι, μέχρι και το πλατάνι που στέκει αγέρωχο στο παρτέρι εγώ με τους φίλους μου το έχουμε φυτέψει. Τώρα, ήρθε η στιγμή να βγάλω βόλτα την κόρη μου πρώτη φορά και να κάτσω στα ίδια σκαλιά, όπως τότε. Έχουν αλλάξει τα πάντα και ταυτόχρονα δεν έχει αλλάξει τίποτα.
Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν τι ζούμε αυτές τις ημέρες, τι ευλογία έχει φωτίσει τις ψυχές μας. Δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να περιγράψουν πόσο ευγνώμονες είμαστε για τις ευχές και τη αγάπη που έχουμε πάρει από όλους σας. Το ευχαριστώ είναι λίγο. Σας ευχόμαστε ό,τι φωτεινό θέλετε να σας συμβεί, να σας το προσφέρει η Ζωή απλόχερα».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top