Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 59 ετών ο διάσημος ράπερ Coolio

Οι πρώτες πληροφορίες για τον θάνατο του ερμηνευτή του Gangsta’s Paradise

Δείτε βίντεο για τον θάνατο του Coolio από το Breakfast@Star

Πέθανε σε ηλικία 59 ετών ο Coolio. Ο ράπερ που σημείωσε τεράστια επιτυχία τη δεκαετία του '90 με το τραγούδι Gangsta's Paradise, βρέθηκε νεκρός στην τουαλέτα του σπιτιού ενός φίλου του στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με τον επί χρόνια μάνατζερ του, Jarez Posey.

Ο Jarez ανέφερε ότι ο Coolio πήγε στην τουαλέτα στο σπίτι του φίλου του αλλά αργούσε να βγει, με τον φίλο του μπαίνει στην τουαλέτα μετά από λίγο και να τον βρίσκει αναίσθητο στο πάτωμα.

Σύμφωνα με το TMZ, που μίλησε με τον μάνατζερ του ράπερ, οι νοσηλευτές που έφτασαν στο σημείο εκτίμησαν ότι ο Coolio υπέστη ανακοπή καρδιάς, ωστόσο ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ή αιτία θανάτου του. 

Ο Coolio σε μουσικό φεστιβάλ στο Σικάγο πριν από λίγο καιρό

Ο Coolio σε μουσικό φεστιβάλ στο Σικάγο πριν από λίγο καιρό /Φωτογραφία AP Images

Ο Coolio, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Artis Leon Ivey Jr., εμφανίστηκε στη ραπ σκηνή του Λος Άντζελες στα τέλη της δεκαετίας του '80, αλλά η φήμη του εκτοξεύθηκε το 1995 όταν κυκλοφόρησε το Gangsta's Paradise (βασισμένο στο Pastime Paradise του Steve Wonder) για το soundtrack της ταινίας Dangerous Minds με τη Michelle Pfeiffer.

Το τραγούδι έφτασε στο No1 κι έμεινε εκεί για τρεις εβδομάδες, ενώ ένα ακόμα single του, το Fantastic Voyage το 1994, έφτασε στο No3 στο Billboard's Hot 100.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του Coolio μοιράστηκε στο Twitter κι ο γνωστός ράπερ Ice Cube. «Αυτά είναι θλιβερά νέα. Είδα από πρώτο χέρι την άνοδο αυτού του ανθρώπου στην κορυφή της βιομηχανίας. Αναπαύσου Εν Ειρήνη», σχολίασε.

Ακούστε την τεράστια επιτυχία του Coolio Gangsta's Paradise

Ένα ακόμα hit του Coolio ήταν το Ooh La La
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top