Θύμα διαδικτυακής απάτης o Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ήταν τόσο συγκλονιστικό»

«Έμεινα έκπληκτος», είπε ο παρουσιαστής

Όλο και μακραίνει ο κατάλογος των διάσημων ανθρώπων που πέφτουν θύματα διαδικτυακής απάτης. Σε αυτόν τον κατάλογο προστέθηκε και το όνομα του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κόντεψα να χάσω το μυαλό μου με τα φάρμακα»

 Ο παρουσιαστής αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι χρησιμοποιούν το όνομά του σε διαφήμιση για επενδύσεις Bitcoin.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Στη βάπτιση της κόρης του Λιανού με τη σύντροφό του

«Έμεινα έκπληκτος γιατί είδα στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα μου τηλεφώνησαν και μου στείλανε μήνυμα πολλοί άνθρωποι  αν είναι αλήθεια αυτό. Ότι έχω κερδίσει τόσα πολλά χρήματα, γιατί αυτό έγραφε η διαφήμιση, ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έβγαλε πάρα πολλά χρήματα από αυτά τα κρυπτονομίσματα. Εγώ είχα μείνει άναυδος γιατί ήταν τόσο συγκλονιστικό το πόσο εύκολα θα μπορούσε να παρασυρθεί κάποιος γιατί ήταν φοβερά εντυπωσιακό αυτό που κάνανε. Αμέσως βγήκα στο ραδιόφωνο το πρωί και είπα ότι αυτό είναι ψέμα. Ανέβασα και στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instagram αν μην πιστέψουν αυτή τη διαφήμιση. Πήρα και τηλέφωνο αν μιλήσω με υπεύθυνους για να βρούμε που θα μπορούσα να απευθυνθώ για να κάνω μήνυση. Από ότι αντιλαμβάνομαι, είναι ένα πράγμα που… σαν την Λεναία Ύδρα δεν μπορείς καν να το σταματήσεις, δεν μπορείς καν να το βρεις. Μόνο να ενημερώνεται ο κόσμος για να γλιτώσει από τις ψεύτικες διαφημίσεις γιατί εγώ ποτέ στη ζωή μου δεν είχα καμία σχέση με όλη αυτή την ιστορία.  Αυτό που είχα διαβάσει εγώ έγραφε ότι κέρδισα κάποια τεράστια ποσά. Μιλάμε για 2-3 εκατομμύρια που ήταν απίθανο αυτό που γράφανε αλλά ταυτόχρονα πολύ θελκτικό για πολύ κόσμο να πιστεύει ότι τόσο εύκολα με μια μικρή συμμετοχή, ότι κέρδισα τόσα πολλά εκατομμύρια. Είναι σοκαριστικό γιατί πολλοί καλοπροαίρετοι άνθρωποι θεωρούν ότι για να υπάρχει αυτή η διαφήμιση, σημαίνει ότι είναι και αλήθεια», δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top