Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Κόντεψα να χάσω το μυαλό μου με τα φάρμακα»

Η εξομολόγηση του παρουσιαστή για τη μάχη του με τα κιλά

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και της Δούκισσας Νομικού και μεταξύ άλλων σχολίασε τις πρεμιέρες των πρωινών εκπομπών και αποκάλυψε τις επιπτώσεις που είχαν τα φάρμακα που έπαιρνε για να χάσει βάρος, τόσο στην υγεία του, όσο και στην ψυχολογία του.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Στη βάπτιση της κόρης του Λιανού με τη σύντροφό του

Γρηγόρης Αρναούτογλου

«Βλέπω ότι έχουν απομονωθεί λίγο όλοι. Δεν θέλω να κάνω κριτική γιατί θα ήταν και λίγο άδικο. Απλά εμένα μου αρέσει η φιλοσοφία στην πρωινή ζώνη να είσαι όρθιος, δεν θέλω ψυχαγωγία να κάθεσαι σε ό,τι αφορά την πρωινή ζώνη», είπε ο παρουσιαστής του «The 2night Show» για τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η σύντροφός του τον απαθανατίζει μες την πισίνα

Σχετικά με τα φάρμακα που έπαιρνε για να αδυνατίσει και τις επιπτώσεις που είχαν στον οργανισμό του, εξομολογήθηκε ότι παραλίγο να χάσει το μυαλό του.

«Είπα τι συνέβη στη ζωή μου όλα αυτά τα χρόνια. Είπα για το πρόβλημα με τα κιλά μου. Είπα τι πήγα να πάθω με το φάρμακο που πήρα για να χάσω τα κιλά. Θα έκανα τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να φανταστεί ένας άνθρωπος παίρνοντας αυτά τα φάρμακα. Κόντεψα να χάσω το μυαλό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά στο «Πρωινό» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top