Γιώργος Καράβας: «Στο GNTM δεν προσποιούμαι»

Τι είπε ο κριτής του GNTM 5 για τη Βίκυ Καγιά και τη Σοφία Χατζηπαντελή

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Καράβας στο Breakfast@Star

Καλεσμένος στο Breakfast@Star το πρωί της Δευτέρας ήταν ο νέος κριτής του GNTM 5, Γιώργος Καράβας.

Αφού η εκπομπή παρουσίασε τα δέκα πράγματα που δεν ξέραμε μέχρι σήμερα για τον personal trainer και μοντέλο. Στη συνέχεια η κουβέντα κινήθηκε γύρω από τη νέα θέση στο GNTM, αφού από coach των μοντέλων, βρέθηκε στην κριτικη επιτροπή. «Δεν αισθάνομαι βάρος που κάθομαι στην καρέκλα του κριτή», δήλωσε σχετικά.  

GNTM 5: Δείτε την επίσημη φωτογράφιση των κριτών!

Το μοντέλο και παρουσιαστής μίλησε για το πώς έγινε η... μετάβαση στη θέση του κριτή, αλλά και την αντίδραση που είχε η σύζυγός του, Ραφαέλα Ψαρρού. «Το περίμενε. Και για εκείνη ήταν μια φυσική εξέλιξη κάποιων πραγμάτων», απάντησε στην Ελένη Χατζίδου. «Η Ραφαέλα ήταν δίπλα μου, χάρηκε που είδε έναν Γιώργο ακριβώς τον ίδιο με αυτόν που είναι στην πραγματική ζωή. Το μεγαλύτερο κέρδος που εκτιμάει ο κόσμος, και για το οποίο εισπράττω τόση αγάπη, έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν προσποιούμαι», απάντησε στον Ετεοκλή Παύλου. 

Ο κριτής του GNTM 5 αναφέρθηκε στη συνέχεια στην επί χρόνια φιλία του με τη Βίκυ Καγιά, αλλά και τη γνωριμία του με τον Τάσο Σοφρωνίου. «Η Σοφία Χατζηπαντελή εκπροσωπεί μια νέα γενιά, μια νέα τάξη πραγμάτων αφού στη μόδα τα πράγματα έχουν αλλάξει», είπε για την guest judge του επιτυχημένου σόου. «Η Σοφία άλλαξε αρκετές φορές τη γνώμη της στις auditions», σχολίασε για τη σχέση τους.

Γιώργος Καράβας – Ραφαέλα Ψαρρού: Για ψώνια με το απόλυτο street look!

Ο Γιώργος μίλησε και για την επιστροφή της Βίκυς Καγιά στον διαγωνισμό μόδας. «Είναι φίλη μου. Είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι του GNTM. Είναι fashion expert και δίνει άλλη αίγλη σε αυτό το σόου», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top