Σχοινάς και Γαρμπή απαντούν στην αγωγή του ενός εκατομμυρίου

Γιατί αποχώρησε ο Σχοινάς από το σχήμα με τον Μαζωνάκη

Στην αντεπίθεση περνάει η πλευρά του Διονύση Σχοινά και της Καίτης Γαρμπή μετά την αγωγή ενός εκατομμυρίου ευρώ που κατέθεσε ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου όπου επρόκειτο να εμφανιστεί φέτος το χειμώνα ο Διονύσης Σχοινάς με τον Γιώργο Μαζωνάκη

«Υπάρχουν αξιώσεις για διαφυγόντα κέρδη και αξιώσεις για αποκατάσταση ηθικής βλάβης και υπάρχει παράλληλα η προκαταβολή που έλαβε και θα πρέπει να επιστραφεί», ανέφερε ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Νίκος Αγαπηνός, στην εκπομπή Happy Day. 

Καίτη Γαρμπή: Η ανάρτηση μετά το εξώδικο από γνωστό νυχτερινό κέντρο

«Το εξώδικο περιλαμβάνει παντελώς αναληθείς και συκοφαντικές φράσεις. Το επισημαίνω με ιδιαίτερη στενοχώρια», απάντησε από πλευράς του ο νομικός εκπρόσωπος του Διονύση Σχοινά και της Καίτης Γαρμπή, Πέτρος Καϊμακάμης, μέσα από την εκπομπή «Πρωινό».

«Δεν έχει καταβληθεί ούτε ένα ευρώ - το τονίζω - που να έχει σχέση με την εμφάνιση του Διονύση Σχοινά στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο. Δεν μπορεί να αποδείξει και νομίζω ότι δε θα τολμήσει να υποστηρίξει ότι κατέβαλε ένα ευρώ για τη συνεργασία 2022 - 2023 στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα γιατί αποχώρησε ο Διονύσης Σχοινάς, ο Πέτρος Καϊμακάμης απάντησε ότι «Η προγραμματισμένη αρχική πρεμιέρα ήταν στις 14 Σεπτεμβρίου, ο Διονύσης Σχοινάς είχε συμμετάσχει σε όλες τις πρόβες. Ξαφνικά του δόθηκε η μαρκίζα, η οποία δεν ήταν σύμφωνη με τις προφορικές συμφωνίες που είχαν γίνει. Διαμαρτυρήθηκε, του αναγνώρισαν το δίκιο, την άλλαξαν».

Στη συνέχεια τόνισε: «Την παραμονή της δεύτερης πρεμιέρας, τη συμφωνημένη ώρα ήταν εκεί με τους συνεργάτες του πλην όμως, δεν ήταν κανένας άλλος από τους συντελεστές και τους υπευθύνους. Μετά από μιάμιση - δύο ώρες έστειλε μήνυμα σε έναν υπεύθυνο ότι "φεύγω, δεν είναι κανένας εδώ" και δεν του απάντησε κανείς. Το πρωί της Πέμπτης, της ημέρας που επρόκειτο να γίνει η πρεμιέρα, του τηλεφώνησε ο υπεύθυνος και του ανακοίνωσε ότι ματαιώνεται και η δεύτερη πρεμιέρα. Του εξήγησε ότι δεν ήταν έτοιμη η άλλη πλευρά». 

Τέλος, κατέληξε ότι «Ήδη έχει αποσταλεί η εξώδικη απάντηση στους υπεύθυνους του καταστήματος».

Σχοινάς - Γαρμπή
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top