Καίτη Γαρμπή: Η ανάρτηση μετά το εξώδικο από γνωστό νυχτερινό κέντρο

Το ποσό που ζητάει ο δικηγόρος του νυχτερινού κέντρου, Νίκος Αγαπηνός

Δείτε όσα είπε ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός στο Πρωινό

Εξώδικο από τον επιχειρηματία γνωστού νυχτερινού κέντροι έλαβαν η Καίτη Γαρμπή κι ο Διονύσης Σχοινάς, όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ημέρες, μετά την αποχώρηση του τραγουδιστή από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Εξώδικο σε Σχοινά – Γαρμπή: Τους ζητούν 60.000 ευρώ

Η Καίτη Γαρμπή, η οποία είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε ένα insta story όλο νόημα. Η τραγουδίστρια έγραψε κάποια λόγια από βιβλίο του Μενέλαου Λουντέμη, προσθέτοντας ένα emoji που κάνει εμετό.

Η ανάρτηση όλο νόημα της Καίτης Γαρμπή 

«Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια, μια και δεν ντρέπονταν τα στόματα που τα ‘λεγαν», έγραφε η ανάρτηση της δημοφιλούς τραγουδίστριας.

Η τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση αυτή είναι ότι ο επιχειρηματίας θα καταθέσει νέα αγωγή, ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ για διαφυγόντα κέρδη και βλάβη που έχει υποστεί επικοινωνιακά η επιχείρηση.

Γαρμπή: Όταν κάποιος διαφωνεί με τον Διονύση, πάντα φταίει αυτός ο κάποιος

Γαρμπή - Σχοινάς: Το αστρονομικό ποσό που τους ζητάει η επιχείρηση

Ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός που εκπροσωπεί την επιχείρηση μίλησε στο Πρωινό για τις αγωγές στους δύο τραγουδιστές.

«Υπήρχαν κάποιες ενστάσεις του κ. Σχοινά σε σχέση με την αφίσα για τη γραμματοσειρά και τον τρόπο διατύπωσής της. Αναβλήθηκε για τον λόγο αυτό η έναρξη, ανακατασκευάστηκε η αφίσα κι ικανοποιήθηκαν πλήρως οι απαιτήσεις του κ. Σχοινά και ξαφνικά την προηγούμενη της νέας έναρξης προφασίστηκε έναν λόγο υγείας και δεν προσήλθε αναιτίως», τόνισε.

Ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή έχουν μοιραστεί πολλές φορές την ίδια σκηνή

Ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή έχουν μοιραστεί πολλές φορές την ίδια σκηνή /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ο επιχειρηματίας αξιώνει διαφυγόντα κέρδη, αποκατάσταση ηθικής βλάβης και 40.000€ που είχε λάβει ο Διονύσης Σχοινάς. Υπάρχουν αξιώσεις για διαφυγόντα κέρδη υπάρχουν αξιώσεις για ηθική βλάβη, γιατί η επιχείρηση έμεινε έκθετη στο κοινό, φάνηκε αναξιόπιστη. Έχω ζητήσει από την επιχείρηση να έχω τα έσοδα και τα έξοδα στην προ covid εποχή, τα οποία θα συγκρίνουμε με τα επίσημα έξοδα τις επιχείρησης την αντιστοιχεί περίοδο κι έτσι θα διεκδικηθούν και τα ποσά από τον Διονύση Σχοινά. Ο κύριος Τσακουμάκος (σ.σ. ο ιδιοκτήτης του κέντροθ) έκανε πολλές προσπάθειες να επικοινωνήσει με τον Διονύση Σχοινά, ωστόσο δεν πήρε καμία απάντηση» είπε στη συνέχεια, προσθέτοντας ότι δεν αποκλείεται το ποσό να φτάσει το... ένα εκατομμύριο ευρώ!

Μαζωνάκης: Η πρώτη αντίδραση μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Σχοινά

Για το εξώδικο στην Καίτη Γαρμπή, ο κύριος Αγαπηνός ανέφερε: «Παράλληλα υπάρχει η προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η κα Γαρμπή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορωνοϊού κι είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του κ. Σχοινά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top