Γαρμπή: Όταν κάποιος διαφωνεί με τον Διονύση, πάντα φταίει αυτός ο κάποιος

Τι είπε η τραγουδίστρια για την κόντρα με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Για το τέλος της συνεργασίας του Γιώργου Μαζωνάκη και του Διονύση Σχοινά στη νυχτερινή Αθήνα πριν καν ξεκινήσει, μίλησε η Καίτη Γαρμπή.

«Ο Διονύσης Σχοινάς αποχώρησε γιατί η πρεμιέρα ακυρώθηκε για δεύτερη φορά, ενώ ήταν sold out. Χωρίς να τον ενημερώσουν, χωρίς να αποφασίσουν από κοινού με τον συμπρωταγωνιστή του. Χωρίς να τον ενημερώσει κανείς! Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει συνέπεια, δεν υπάρχει σεβασμός στο κοινό. Γιατί και οι δύο εμφανίσεις ήταν sold out. Αν ο Διονύσης που είναι ένας άνθρωπος πάρα πολύ σωστός σε όλη του την πορεία, έχει 100% δίκιο.

Διονύσης Σχοινάς: Αποχωρεί από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη

Όταν κάποιος διαφωνεί και τσακώνεται με τον Διονύση, πάντα φταίει αυτός ο κάποιος. Ο Διονύσης ποτέ. Όχι από πού και ως πού να έχω επικοινωνία με τον κ. Μαζωνάκη; Δεν ανακατεύομαι σε τέτοια πράγματα. Είναι καθαρά θέμα του Διονύση και η απόφασή του είναι σεβαστή. Ο Διονύσης έχει όσες προτάσεις μπορεί να βάλει το μυαλό σου. Πολύ σύντομα θα τον δούμε να κάνει αυτό που ξέρει, σε ένα κλαμπ όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια και ήταν πρωταγωνιστής» τόνισε η Καίτη Γαρμπή σε δηλώσεις της στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και τον Ισίδωρο Φικάρη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top