Εξώδικο σε Σχοινά – Γαρμπή: Τους ζητούν 60.000 ευρώ

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και οι προκαταβολές για εμφανίσεις που δεν έγιναν ποτέ

O Γιώργος Μαζωνάκης και ο Διονύσης Σχοινάς είχαν δώσει τα χέρια να εμφανιστούν μαζί σε νυχτερινό κέντρο. Ωστόσο, ο Διονύσης Σχοινάς αποχώρησε από το σχήμα. «Ακύρωσαν δεύτερη φορά τη sold out πρεμιέρα και δε με ενημέρωσαν. Αποχωρώ, υπερασπιζόμενος το όνομά μου», έγραψε στο Instagram ο σύζυγος της Καίτης Γαρμπή.

Διονύσης Σχοινάς - Καίτη Γαρμπή

Γαρμπή: Όταν κάποιος διαφωνεί με τον Διονύση, πάντα φταίει αυτός ο κάποιος

Η απάντηση του Μαζωνάκη ήταν μετά μουσικής. «Ποτέ δε με κατάλαβες, ποτέ..», τραγούδησε και ανέβασε Instastory στα social. Η υπόθεση δεν τελείωσε όμως εκεί. Χθες, η Καίτη Γαρμπή, σε συνέντευξή της, υπερασπίστηκε τον σύζυγό της και έριξε την ευθύνη στο αντίπαλο στρατόπεδο.

Το όλο νοήμα βίντεο του Γιώργου Μαζωνάκη μετά την αποχώρηση του Διονύση Σχοινά

«Όταν κάποιος διαφωνεί και τσακώνεται με τον Διονύση Σχοινά, πάντα φταίει αυτός ο κάποιος», δήλωσε. Κάπου εκεί, μάλλον, το ποτήρι ξεχείλησε και ήρθαν τα εξώδικα. 

Ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου ζητά 60.000 ευρώ από το ζεύγος Σχοινά- Γαρμπή για διαφυγόντα κέρδη. Αναδρομικά.. ζητά να του επιστραφούν και προκαταβολές που είχαν λάβει οι δύο τραγουδιστές στο παρελθόν για εμφανίσεις που δεν έγιναν! 

Μαζωνάκης: Η πρώτη αντίδραση μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Σχοινά

Ο δικηγόρος Νίκος Αγαπηνός που εκπροσωπεί την επιχείρηση επιβεβαίωσε τις πληροφορίες, επισημαίνοντας ότι έχουν σταλεί αυτά τα δύο εξώδικα.

«Κινδυνεύει να μείνει στον αέρα ολόκληρη η χειμερινή περίοδος, υπάρχουν αξιώσεις για διαφυγόντα κέρδη και αξιώσεις για αποκατάσταση ηθικής βλάβης και υπάρχει παράλληλα η προκαταβολή που έλαβε και θα πρέπει να επιστραφεί» είπε ο κ. Αγαπηνός στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

 «Παράλληλα υπάρχει η προκαταβολή που είχε λάβει στο παρελθόν η κα Γαρμπή για εμφανίσεις που δεν έλαβαν χώρα λόγω του κορωνοϊού και είχε συμφωνηθεί να συμψηφιστεί με τις τωρινές εμφανίσεις του κ. Σχοινά», πρόσθεσε. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top