Γιώργος Σαμπάνης: Η σπάνια εξομολόγηση για τη σύντροφό του Ιωάννα Σαρρή

«Με κούρασε να κρύβω τις σχέσεις μου»

Σε μία σπάνια ερωτική εξομολόγηση προχώρησε ο Γιώργος Σαμπάνης στη νέα του συνέντευξη.

Ο τραγουδιστής που προσπαθεί να κρατά τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφάσισε να μιλήσει στην κάμερα του «Πάμε Δανάη» για τον έρωτα του με την αγαπημένη του, Ιωάννα Σαρρή, τις ηρωίδες της ζωής του, την πιθανότητα να δημιουργήσει δική του οικογένεια και τη δυσάρεστη περιπέτεια με τις φωνητικές του χορδές το καλοκαίρι.

Γιώργος Σαμπάνης: Δεν παίρνει τα μάτια του από την Ιωάννα Σαρρή!

«Με κούρασε να κρύβω τις σχέσεις μου και να μην μπορώ να κυκλοφορήσω, η τωρινή μου σχέση ήταν δύσκολο να κρυφτεί. Μας έβγαλαν μια φωτογραφία με την Ιωάννα κι είπα φτάνει το κρυφτό. Με την Ιωάννα γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του ”Άσε με να σε προσέχω”» είπε για την Ιωάννα Σαρρή.

«Με την Ιωάννα είμαστε μαζί λίγους μήνες αλλά ωραίους» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σαμπάνης και δήλωσε ερωτευμένος με την Ιωάννα.

Γιώργος Σαμπάνης: Δεν παίρνει τα μάτια του από την Ιωάννα Σαρρή!

Ο Γιώργος Σαμπάνης δεν παίρνει τα μάτια του από την Ιωάννα Σαρρή!

«Ήμουν πολύ μικρός όταν χώρισαν οι γονείς μου, Ο πατέρας μου πια είναι φίλος μου» ενώ για τις συζητήσεις που έχει με τον πατέρα του είπε «ο πατέρας μου είχε να πει περισσότερα πράγματα μαζί μου όταν ήμουν έφηβος πάρα μικρός. Οι ηρωίδες της ζωής μου είναι η μητέρα μου και η γιαγιά μου, η Μαρία που με βοήθησε πολύ στο μεγάλωμά μου» ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής και συνθέτης.

Σχετικά με την πιθανότητα να κάνει τη δική του οικογένεια στο μέλλον, ο Γιώργος Σαμπάνης ξεκαθάρισε: «Αν το να έχω οικογένεια μου στερήσει την έμπνευσή μου, δε με πειράζει, θα βρω κάτι άλλο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top