«Έχω μεγάλο έρωτα με τον Γιώργο Κιμούλη, είναι ο σπουδαιότερος ηθοποιός»

Όσα αποκάλυψε γνωστή Ελληνίδα κωμικός

Δείτε όσα είπε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

Τον θαυμασμό της για τον Γιώργο Κιμούλη, όσον αφορά την πορεία του στην υποκριτική, εξέφρασε σε συνέντευξή της γνωστή κωμική ηθοποιός

Κιμούλης για Δούκα: Η απόπειρα να καπηλευθεί το #metoo είναι αποτροπιαστική

Μιλώντας στην εκπομπή Πάμε Δανάη!, η Σοφία Βογατζιάκη αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Κιμούλης είναι ο αγαπημένος της ηθοποιός, ενώ αναφέρθηκε και σε όλα όσα ακούστηκαν για τη συμπεριφορά του.

Μικρή, η Σοφία Βογιατζάκη κολλούσε το πρόσωπό της στην τηλεόραση όταν έπαιζε ο Γιώργος Κιμούλης

Μικρή, η Σοφία Βογιατζάκη κολλούσε το πρόσωπό της στην τηλεόραση όταν έπαιζε ο Γιώργος Κιμούλης

«Έχω μεγάλο έρωτα με τον Γιώργο Κιμούλη, θεωρώ ότι είναι ο σπουδαιότερος Έλληνας ηθοποιός. Σαφώς οι άνθρωποι όταν κακοποιούνται πρέπει να μιλάνε κι είμαστε πάντα υπέρ των ανθρώπων που δέχονται την κακοποίηση», είπε αρχικά.

Σοφία Βογιατζάκη: «Λύγισε» μιλώντας για την απώλεια αγαπημένου της προσώπου

«Το να βγαίνουμε στα κανάλια και να δείχνουμε ο ένας τον άλλο με το δάχτυλο, με στενοχωρεί πολύ. Για εμένα δε θα πάψει ποτέ να είναι ο καλύτερος ηθοποιός, τον βλέπω στη σκηνή και τον χαζεύω», πρόσθεσε. 

«Μου έλεγαν ότι με τέτοιο σώμα δεν πρόκειται να βρω δουλειά στο θέατρο»

«Με στεναχώρησε που βγήκαν άνθρωποι κι είπαν για άλλους ανθρώπους που είναι οικογένειά μας. Τα κακώς κείμενα πρέπει να προσπαθούμε να τα διορθώνουμε μέσα στην οικογένεια κι όχι να τα βγάζουμε κι όχι να βγάζουμε την οικογένεια βούκινο στα κανάλια. Η λύση είναι η δικαιοσύνη. Δεν αμφισβητώ, αλλά δεν μπορώ να έχω την ίδια άποψη από τη στιγμή που δεν ήμουν παρούσα σε κάτι», είπε κλείνοντας η Σοφία Βογιατζάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top