Σοφία Βογιατζάκη: «Λύγισε» μιλώντας για την απώλεια αγαπημένου της προσώπου

Δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χαμό της αγαπημένης της μητέρας

Όσα είπε η ηθοποιός στην εκπομπή Love it

Είναι πολύ ταλαντούχα και πληθωρική, με το γέλιο της να τη χαρακτηρίζει. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι πάντα χαρούμενα για τη Σοφία Βογιατζάκη

Σοφία Βογιατζάκη: Πώς αντέδρασε όταν τη… μεταμόρφωσαν σε άντρα! 

Σοφία Βογιατζάκη: Όσα είπε για τη φιλανθρωπική της κίνηση λόγω κορωνοϊού

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Love it για την απώλεια της μητέρας της, τονίζοντας ότι είναι κάτι που δε θα ξεπεράσει ποτέ. 

Σοφία Βογιατζάκη Δέσποινα Βανδή

Η Σοφία Βογιατζάκη με τη Δέσποινα Βανδή το καλοκαίρι του 2019 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Τώρα ο έρωτας δεν παίζει κανέναν ρόλο στη ζωή μου. Ούτε ερωτευμένη είμαι, ούτε κάποια σχέση έχω. Δεν είμαι πάντα τόσο αλέγκρα μη νομίζεις... Είμαι επικοινωνιακή αλλά δεν είμαι κοινωνική. Είμαι λίγο εσωστρεφής και μονότονη, δεν είμαι πάντα η καλύτερη παρέα», είπε αρχικά. 

Σοφία Βογιατζάκη: Συγκινήθηκε με την έκπληξη που της έκαναν στον «αέρα»

Ξέσπασε σε κλάματα η Βογιατζάκη όταν μίλησε για τον θάνατο της μαμάς της

«Είναι τόσο δύσκολο να πας να παίξεις σε μια παράσταση μετά από μια απώλεια, όσο και θεραπευτικό. Δηλαδή όταν χάνεις έναν τόσο αγαπημένο σου άνθρωπο και μετά πρέπει να πας να κάνεις τους άλλους να γελάσουν, νομίζω ότι αν δεν το έκανα δε θα μπορούσα να τη βγάλω. Είσαι για λίγο σε έναν άλλον κόσμο, οπότε είναι και θεραπευτικό. Δεν τη βλέπω στον ύπνο μου, αλλά έχω τη μητέρα μου συνέχεια δίπλα μου, μέσα μου, της μιλάω συνέχεια. Δε νομίζω ότι αυτό ξεπερνιέται, είναι μια απώλεια που δεν την ξεπερνάς. Έρχεται να σε σημαδέψει για όλη σου τη ζωή», συμπλήρωσε φανερά συγκινημένη η Σοφία Βογιατζάκη. 

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top