Σμαράγδα Καρύδη: Ο χαρακτηρισμός που έκανε για τον έφηβο εαυτό της!

Θυμάται με χιούμορ το παρελθόν η «Ντάλια» από το Παρά Πέντε

Δείτε όσα είπε η Σμαράγδα Καρύδη στην εκπομπή Πάμε Δανάη!

Σε άγνωστες στιγμές της προσωπικής της ζωής αναφέρθηκε η Σμαράγδα Καρύδη σε συνέντευξή της.

Η κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη! συνάντησε την ταλαντούχα ηθοποιό, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για άγνωστα σκηνικά από την επαγγελματική της πορεία. 

Σμαράγδα Καρύδη: Οι τρυφερές ευχές στον εγγονό του Θοδωρή Αθερίδη

Όπως αποκάλυψε, η πρώτη της θεατρική παράσταση ήταν στην Δ’ Δημοτικού, όπου θυμάται να ντρέπεται πολύ, ωστόσο αργότερα δεν ήθελε να ξεκολλήσει: «Όταν ήμουν έφηβη, ήμουν ανυπόφορη κι ήθελα συνέχεια να φεύγω από το σπίτι» τόνισε η ηθοποιός αναφερόμενη στα εφηβικά καλοκαίρια, όταν το έσκαγε από το σπίτι για να πάει στη ντισκοτέκ και να διασκεδάσει ως το πρωί.

Η Σμαράγδα Καρύδη σε πολύ μικρή ηλικία με τη μητέρα της, Τζούλια Αργυροπούλου

Όσον αφορά στην πρώτη της δουλειά η Σμαράγδα Καρύδη είπε: «Η πρώτη μου δουλειά ήταν όταν ακόμη ήμουν στην τρίτη λυκείου. Με πήρε τηλέφωνο ο Γιάννης Σμαραγδής και μου ζήτησε να υποδυθώ μια μαθήτρια στη σειρά Σιγά, η πατρίδα κοιμάται στην ΕΡΤ». 

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός θυμήθηκε τις στιγμές που ο σκηνοθέτης της ζήτησε, να πηγαίνει στο γραφείο του φορώντας μια μπλε ποδιά του ’50, για να «μπει» στο ρόλο, κάτι το οποίο εκείνη αρνήθηκε.

Η Σμαράγδα ήταν μία εκ των πρωταγωνιστών της δημοφιλούς σειράς Στο Παρά Πέντε, όπου ενσάρκωσε την «Ντάλια»: «Ο Γιώργος Καπουτζίδης στο Παρά Πέντε ό,τι έπιανε το έκανε μεγάλο» δήλωσε χαρακτηριστικά και αποκάλυψε πως την περιβόητη σκηνή όπου η ίδια έχει μεταμφιεστεί σε γριά την εμπνεύστηκαν από τα Κόκκινα Φανάρια: «Ήθελα πολύ να κάνω μεταμφιέσεις», συμπλήρωσε.

Η σχέση της Σμαράγδας Καρύδη και του Θοδωρή Αθερίδη μετράει πολλά χρόνια

Η σχέση της Σμαράγδας Καρύδη και του Θοδωρή Αθερίδη μετράει πολλά χρόνια /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Ούρλιαζα, πατούσα διάφορους»: Ο εφιάλτης της Σμαράγδας Καρύδη στις Κάννες

Μεταξύ άλλων, η ηθοποιός μίλησε και για τον Θοδωρή Αθερίδη: «Το πρώτο θεατρικό που παίξαμε μαζί κι έγινε και ταινία, ήταν μια ιστορία που την έγραψε πάνω μας. Όταν ο Θοδωρής μου έστειλε το σενάριο του Από Έρωτα, το διάβασα κι έκλαιγα μπροστά από τη θάλασσα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top