Ζαμπίδης για τη σύντροφό του: «Mου βγάζει καλές πλευρές του εαυτού μου»

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του ζευγαριού μετά τη γέννηση των διδύμων

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η Μαρία Καρολίνα Ντάσιου, καθώς πριν από 3,5 μήνες έγιναν γονείς για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο δύο πανέμορφα κοριτσάκια. 

Ζαμπίδης: Η πρώτη φωτογραφία με τις δίδυμες κόρες του και τη σύντροφό του

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης με τη σύντροφό του έξω από το μαιευτήριο

Η έξοδος του Μιχάλη Ζαμπίδη και της συντρόφου του, Μαρίας, από το μαιευτήριο μαζί με τις δίδυμες κόρες τους - Φωτογραφία NDP

Μιχάλης Ζαμπίδης: Η νέα τρυφερή φωτογραφία με τις δίδυμες

Ο πρωταθλητής Kick Boxing και η σύντροφός του πραγματοποίησαν την πρώτη τους τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου μίλησαν για τη σχέση τους, τον ερχομό των διδύμων και την εμπειρία τους ως γονείς.

«Τα παιδιά είναι τεράστιο "σχολείο" και σε γλυκαίνουν. Δεν περίμενα ότι θα μου δώσουν τεράστιο κίνητρο για να κάνω πράγματα κι όταν κλαίνε τα μωρά τα παίρνω αγκαλιά και τους λέω ”μην ανησυχείτε είναι ο μπαμπάς εδώ”», ανέφερε αρχικά ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Στη συνέχεια η Μαρία Καρολίνα Ντάσιου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον αγαπημένο της, σημειώνοντας ανάμεσα σε άλλα ότι έχει βρει το άλλο της μισό και ότι δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς αυτόν. 

Στο άκουσμα αυτών ο Iron Mike συγκινήθηκε και θέλοντας να ανταποδώσει αποκάλυψε ότι «Όλοι έχουμε κάλους και κακούς εαυτούς. Η Μαρία μου βγάζει καλές πλευρές του εαυτού μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top