Νικολέττα Ράλλη: Αποκαλύπτει ποια εκπομπή δε θα ξαναέκανε

Η παρουσιάστρια επικοινώνησε με τους followers της μέσω Q&A

Νικολέττα Ράλλη

Η Νικολέττα Ράλλη είχε αναλάβει την περασμένη τηλεοπτική σεζόν δική της εκομπή στο Open που έβγαινε στον αέρα κάθε Σαββατοκύριακο. Ωστόσο δεν κατόρθωσε ποτέ να ρίξει αυλαία, αφού αρχικά σταμάτησε προσωρινά λόγω του πολέμου στην Ουκρανία και μετά δεν συνεχίστηκε.

Νικολέττα Ράλλη

Νικολέττα Ράλλη: Διαλέγει βαπτιστικά για την κόρη της, Σοφία

Η παρουσιάστρια με αφορμή ένα Q&A που έκανε στο Instagram, θέλοντας να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, παραδέχτηκε πως δε θα επιχειρούσε ποτέ ξανά κάτι ανάλογο με το περσινό τηλεοπτικό της εγχείρημα.

Νικολέττα Ράλλη: Φωτογραφίζεται με την κόρη της με matchy - matchy μαγιό

«Θα έκανα εκπομπή μαγειρικής, τηλεπαιχνίδι, κάτι ψυχαγωγικό. Και ποτέ ποτέ ποτέ ξανά κάτι σαν την περσινή εκπομπή. WHAT I WAS THINKING!!! Και επειδή έχω λάβει άπειρα μηνύματα για γι’ αυτήν την απάντησή μου. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν είχε κάτι η εκπομπή που με ενόχλησε όσον αφορά το περιεχόμενό της. Ούτε φυσικά τα υπέροχα και ταλαντούχα πλάσματα που συνεργάστηκα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Αλλά διάφορες τοξικές καταστάσεις που ζήσαμε και που πραγματικά θα συζητάμε για χρόνια!!! Έχω να λέω μόνο μπράβο μας. Όχι μπράβο μας», έγραψε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Ράλλη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top