Μαρία Ηλιάκη: Κουραστικό το πρώτο μπάνιο με την κόρη της – Τι στράβωσε;

Είναι οικογενειακώς στην Κρήτη

Το καλοκαίρι συνεχίζεται για τη Μαρία Ηλιάκη, η οποία βρίσκεται στην Κρήτη με τον Στέλιο Μανουσάκη και την κόρη τους, Κατερίνα. Το ζευγάρι αποφάσισε να πάει στην παραλία μαζί με τη 15 μηνών μοναχοκόρη του, αλλά τα βρήκε… σκούρα!

Ηλιάκη - Μανουσάκης: Το τρυφερό ενσταντανέ στις διακοπές τους

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

Όπως εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια πήρε μαζί της ορισμένα pampers και μια αλλαξιά ρούχα και ήταν cool. Τελικά η μικρή είχε περισσότερες ανάγκες με αποτέλεσμα εκείνη να πηγαινοέρχεται στο σπίτι.

Μαρία Ηλιάκη: Το τρυφερό ενσταντανέ με την κόρη της στο αεροπλάνο

«Κάποια στιγμή να μιλήσουμε και για το μπάνιο με μωρό στην παραλία. Εγώ πίστευα ότι θα είμαι πολύ cool. Έβλεπα όλες τις μαμάδες που κουβαλούσαν 38.000 τσάντες και έλεγα εντάξει σιγά εγώ θα πάρω μία, μοντερνιά. Ετοιμαζόμαστε να πάμε με τον Στέλιο και την Κατερινούλα. Δεν είχαμε ξαναπάει άλλη φορά οι τρεις μας για μπάνιο. Ετοιμάζω… κυρία την τσάντα τη δικιά μου. Μου λέει ο Στέλιος «για το μωρό τι θα πάρεις;». Α, λέω ναι είναι και το μωρό. Βάζω πάνες, μια αλλαξιά, αυτά φαντάστηκα ότι μπορεί να χρειάζεται ένα μωρό. Το αποτέλεσμα; Πηγαινοερχόμουν κάθε τρεις και λίγο στο σπίτι. Τις επόμενες φορές, μπαγκάζια, σακούλες βαλίτσες», ανέφερε στο βίντεο που δημοσίευσε η Μαρία Ηλιάκη.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top