Γιώργος Πατούλης: Οι ευχές στον γιο του Αλέξανδρο και η σπάνια φωτογραφία

Ο Περιφερειάρχης Αττικής είναι περήφανος για το «παλικάρι» του

Μεγάλη γιορτή η σημερινή, καθώς είναι του Αγίου Αλεξάνδρου και ανάμεσα στους πολλούς Αλέξανδρους και Αλεξάνδρες που γιορτάζουν είναι και ο γιος του Γιώργου και της Μαρίνας Πατούλη.

Νωρίς το πρωί της Τρίτης, ο Περιφερειάρχης Αττικής ευχήθηκε δημόσια στον μονάκριβό του με αναρτήσεις στους επίσημους λογαριασμούς του στα social media. 

Δημοσίευσε μάλιστα μία σπάνια κοινή φωτογραφία με τον 16χρονο Αλέξανδρό του και έγραψε: «Χρόνια πολλά παλικάρι μου! Να είσαι πάντα γερός, με αξίες στη ζωή σου και να συνεχίσεις να μας κάνεις όλους περήφανους! Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!».

Η ανάρτηση του Γιώργου Πατούλη:

«Ο Αλέξανδρος έχει τη δυνατότητα να μένει και με τη μαμά του και μαζί μου. Εγώ αυτό που ήθελα ήταν όσο το δυνατόν να μην επηρεαστεί ένα παιδί. Την Μαρίνα δεν έπαψε κανείς ούτε να την αγαπάει ούτε να τη σέβομαι σταμάτησα, άλλο πράγμα είναι το συναποφασίζουμε και άλλο πράγμα ο σεβασμός. Έχουμε ένα παιδί και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να έχουμε ηρεμία και να μεγαλώσει, να αποκτήσει τα εφόδιά του» είχε αναφέρει σε παλαιότερες δηλώσεις του στο Πρωινό ο Γιώργος Πατούλης αναφορικά με τον γιο του και τη σχέση του με την πρώην σύζυγό του, Μαρίνα Πατούλη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top