Πάνος Κιάμος: «Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν πρόκειται να ζητήσω ποτέ χρήματα»

Το βίντεο του τραγουδιστή στα social media

Τον τελευταίο καιρό, όλο και περισσότεροι celebrities πέφτουν θύματα διαδικτυακής απάτης. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Πάνος Κιάμος, ο οποίος, με ένα βίντεο στα social media ενημέρωσε ότι επιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομά του για να αποσπάσουν χρήματα.

«Εύχομαι όλοι να είστε καλά! Θα ήθελα να σας ενημερώσω για ένα θεματάκι τις τελευταίες μέρες, επειδή μερικοί από εσάς μου στέλνετε μηνύματα πως κάποιες σελίδες παριστάνουν ότι είναι βοηθοί μου ή είμαι εγώ ο ίδιος στο Facebook, το Instagram ή το Tik Tok. Θέλω να σας ενημερώσω και να γνωρίζετε ότι οι μοναδικές σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που είμαι εγώ και έχουν πραγματικά σχέση με εμένα είναι εκείνες που έχουν επαληθευτεί είναι όσες έχουν ένα μπλε ✔️.

 

Όπως στο Instagram και το Tik Tok η ονομασία είναι “panoskiamos_official”. Αυτοί είναι οι μοναδικοί λογαριασμοί που έχω στην κατοχή μου. Δεν πρόκειται να κάνω ποτέ αίτημα, να ζητήσω χρήματα ή να μπω από κάποιον άλλον λογαριασμό. Έχω τρεις, και πιστέψτε ότι είναι αρκετοί, και σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου και με στηρίζετε. Απλά ήθελα να το ξεκαθαρίσω. Για τους υπόλοιπους λογαριασμούς που σας προσεγγίζουν, με οποιαδήποτε αναφορά σε εμένα, να κάνετε αναφορά για απάτη, όπως έχω κάνει και εγώ», είπε ο Πάνος Κιάμος.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top