Kate Middleton: Ταξίδεψε αεροπορικώς στην… οικονομική θέση με τα παιδιά της

Το βίντεο από το αεροδρόμιο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου

Δείτε βίντεο για την Kate Middleton από το Breakfast@Star

Η Kate Middleton ταξίδεψε αεροπορικώς στη Σκωτία και βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok από συνταξιδιώτη της, αποκαλύπτει ότι επέλεξε την οικονομική θέση.

Πρίγκιπας George: Η Kate Middleton τον φωτογράφισε στις διακοπές τους

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ με την 7χρονη πριγκίπισσα Charlotte και τον 4χρονο γιο της, πρίγκιπα Louis, εθεάθησαν στο αεροδρόμιο με το βίντεο να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Η Kate Middleton επισκέπτεται συχνά σχολεία στη Μεγάλη Βρετανία με τα παιδάκια να τη λατρεύουν!

Η Kate Middleton επισκέπτεται συχνά σχολεία στη Μεγάλη Βρετανία με τα παιδάκια να τη λατρεύουν! /Φωτογραφία AP Images

Ο επιβάτης που κατέγραψε τη δούκισσα και τρυφερή μαμά τριών παιδιών έγραψε: «Σε πτήση για Σκωτία, η Kate Middleton με τα δύο παιδιά της, την νταντά και τους ανθρώπους της ασφαλείας ακριβώς μπροστά μου». Και πρόσθεσε: «Θα μπορούσε να ταξιδέψει με ιδιωτικό αεροσκάφος ή με ελικόπτερο, αλλά είναι απλή. Μάλιστα, πέταξε στην οικονομική θέση και ναι είναι εκθαμβωτική. Μου χαμογέλασε όσο κοίταζε πίσω στην ουρά που είχε σχηματιστεί από πίσω της».

@turbom1k3y Kate#royal#family#scotland ♬ original sound - turbom1k3y

Όσο για το travel look της, η Kate επέλεξε μία πράσινη μίντι φούστα που συνδύασε με ένα καφέ σακάκι και leather ασορτί γόβες.

Η σωσίας της Kate Middleton είναι διάσημη TikToker!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ταξίδεψε στη Σκωτία με τα παιδιά της για να περάσουν τις τελευταίες ημέρες των διακοπών τους στην εξοχική του κατοικία στο κάστρο Balmoral. Σύμφωνα με το πρωτόκολο ο πρίγκιπας William κι ο μεγάλος γιος τους, πρίγκιπας George, ταξίδεψαν με διαφορετική πτήση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top