Μάγγας: Να ζητήσει συγγνώμη κι από όλη την Ελλάδα ο Μπιμπίλας 

«Στενοχωρημένος» δήλωσε για τη λανθασμένη αναγγελία του… θανάτου του

Video με τις δηλώσεις του Γιώργου Μάγγα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star    

«Στενοχωρημένος» παραμένει ο γνωστός καλλιτέχνης του κλαρίνου στη χώρα μας Γιώργος Μάγκας, όπως δήλωσε στην εκπομπή του Γ. Αυτιά στον Σκάι, λίγες ημέρες μετά το περιστατικό της λανθασμένης… αναγγελίας θανάτου του από τον ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα. 

Δεν πέθανε ο Γιώργος Μάγγας - Η δημόσια συγγνώμη του Σπύρου Μπιμπίλα

«Γιατί ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε αυτή τη βλακεία; Όλη η Ελλάδα έπαθε σοκ» δήλωσε ο Μάγκας, ο οποίος αναφέρθηκε και στα τραγελαφικά περιστατικά που ακολούθησαν την ανακοίνωση του θανάτου του από τον ηθοποιό. « Έπαιρναν συνέχεια τηλέφωνο. Το έμαθαν α παιδιά, με πήραν τηλέφωνο κι έκλαιγαν κι έλεγαν είσαι ζωντανός; Αμάν λέω ρε παιδιά! Ποιος το έγραψε αυτό; Από κάτω έγραφε Μπιμπίλας». 

Ξεσπά ο γιος του Γιώργου Μάγγα μετά την ψευδή είδηση του θανάτου του

Ο καλλιτέχνης του κλαρίνου και της παραδοσιακής μουσικής δήλωσε ότι το πήρε τηλέφωνο ο Σπ. Μπιμπίλας και του ζήτησε συγγνώμη, αλλά πρόσθεσε ότι δεν αρκείται σε αυτό και ζήτησε από την ηθοποιό να ζητήσει συγγνώμη όχι μόνο από τον ίδιο, αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ο Γιώργος Μάγγας μιλάει στο Star: «Τους έλεγα ότι δεν πέθανα»         

«Είναι ωραίο πράγμα ο Μπιμπίλας να βγει στην τηλεόραση και να ζητήσει συγγνώμη από όλη την Ελλάδα, το εξωτερικό κι από εμένα» τόνισε ο Γιώργος Μάγκας, ο οποίος δεν απέκλεισε και νομικές ενέργειες κατά του ηθοποιού.  
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top