Ξεσπά ο γιος του Γιώργου Μάγγα μετά την ψευδή είδηση του θανάτου του

Η συγγνώμη του Σπύρου Μπιμπίλα

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε πριν λίγες ώρες η είδηση ότι ο «βασιλιάς» του κλαρίνου Γιώργος Μάγγας έφυγε από τη ζωή.

Δεν πέθανε ο Γιώργος Μάγγας - Η δημόσια συγγνώμη του Σπύρου Μπιμπίλα

Συγκεκριμένα, τη δυσάρεστη είδηση την γνωστοποίησε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook βυθίζοντας σε θλίψη τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο. Παρόλα αυτά λίγο αργότερα ο Σπύρος Μπιμπίλας κατέβασε την ανάρτησή του αφού με μία νέα ζήτησε δημόσια συγνώμη καθώς πρόκειται για παραπληροφόρηση.

Η νέα ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Γιώργο Μάγγα

«Ζητώ συγγνώμη για μια ακόμα φορά με πληροφορήσαν λάθος και εμφάνισα την είδηση περί του θανάτου του φίλου Γιώργου Μάγκα.. Είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει να μας πληροφορούν με ψευδείς ειδήσεις περί θανάτων ! Χαίρομαι που ο Γιώργος Μάγκας ζει !!!!» έγραψε στην νέα του ανάρτηση ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Μετά την παραπληροφόρηση που προκλήθηκε ο γιος του Γιώργου Μάγγα, Σάκης ξέσπασε με μία ανάρτηση στο Facebook όπου τόνισε:

«Παιδιά καλησπέρα. Θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο που στέλνει μηνύματα για συλλυπητήρια για τον πατέρα μου, Γιώργο Μαγκά. Είναι ψέματα και όλα αυτά ξεκίνησαν από τον Σπύρο Μπιμπίλα που έκανε ανάρτηση και θα έχει και τις συνέπειες με τα ψέματα που διαδίδει. Παραπληροφόρηση. Ο Γιώργος Μάγκας ζει και βασιλεύει».

Ξεσπά ο γιος του Γιώργου Μάγγα μετά την ψευδή είδηση του θανάτου του

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top