Οικονομόπουλος: Θα κινηθεί νομικά για την ακύρωση συναυλίας του

Η μακροσκελής ανάρτησή του στο instagram

Η αποκάλυψη του Νίκου Οικονομόπουλου για την προσωπική του ζωή - Βίντεο από το Happy Day

Ο Νίκος Οικονομόπουλος και φέτος το καλοκαίρι κάνει εμφανίσεις, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην επαρχία.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος επί σκηνής - Φωτογραφία NDP

Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πω ότι δεν είμαι μόνος, θα με πάτε αλλού... »

Ανάμεσα στους σταθμούς της περιοδείας του ήταν και η Κέρκυρα και συγκεκριμένα το Παλαιό Φρούριο, όπου επρόκειτο να δώσει συναυλία στις 19 Αυγούστου.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρίσκεται από σήμερα στο νησί και από τις αναρτήσεις που έκανε, έδειχνε ενθουσιασμένος που θα συναντήσει το κοινό της Κέρκυρας.

Νίκος Οικονομόπουλος: Έκπληξη με τούρτα υπερπαραγωγή στη σκηνή

Τελικά η προγραμματισμένη εμφάνισή του δε θα πραγματοποιηθεί με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης στα social media πως θα κινηθεί νομικά. 

Δείτε τη μακροσκελή ανάρτηση του Νίκου Οικονομόπουλου στο instagram:

«Η Αρχαιολογία της Κέρκυρας, θεώρησε ότι η συναυλία μας με την Φιλαρμονική Εταιρία Σκριπερού Κερκύρας δεν σύναδε με την ιστορικότητα του χώρου», εξηγεί ο Νίκος Οικονομόπουλος κάνοντας λόγο για «περίεργα κριτήρια περί της πολιτισμικής ποιότητας» τα οποία έχει η Αρχαιολογία.

Η ενημέρωση για την απόρριψη της αίτησης της συναυλίας μάλιστα ήρθε μόλις στις 17 Αυγούστου και ενώ, όπως αναφέρει ο καλλιτέχνης, «όλα ήταν έτοιμα για την διεξαγωγή της συναυλίας».

«Είμαι πραγματικά πολύ στεναχωρημένος που δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω μαζί σας. Μαζί με εσάς αδικήθηκα κι εγώ από την νοοτροπία της Αρχαιολογίας. Βεβαίως, το θέμα δεν θα μείνει έτσι. Θα έχει ανάλογη νομική αντιμετώπιση»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top