Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πω ότι δεν είμαι μόνος, θα με πάτε αλλού... »

Η σπάνια αναφορά του τραγουδιστή στην προσωπικά του

Είναι ελεύθερος ο Νίκος Οικονομόπουλος; -Βίντεο από το Happy Day

Από το Κατράκειο Θέατρο στη Νίκαια ξεκίνησε το Summer Tour του ο Νίκος Οικονομόπουλος, πραγματοποιώντας μία μεγάλη συναυλία. 

Νίκος Οικονομόπουλος: Έκπληξη με τούρτα υπερπαραγωγή στη σκηνή

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής μίλησε στους δημοσιογράφους στο τέλος της βραδιάς, και παραδέχτηκε πως είναι πολύ αγχωμένος και πως πάντα θα έχει άγχος, καθώς δεν μπορεί να το αποβάλλει.

νικος οικονομόπουλος

Νυχτοπερπατήματα για τον Νίκο Οικονομόπουλο- Πού διασκέδασε ο τραγουδιστής;

«Νιώθω πολύ ωραία που ξεκινάει το summer tour, αλλά πολύ άγχος. Πάντα έχω άγχος, δε θα το αποβάλλω ποτέ από πάνω μου, μέχρι τα βαθιά γεράματα. Προσεύχομαι για να μου φύγει το άγχος. Είμαι από τη φύση μου τελειομανής. Δε θα έκανα κάτι τηλεοπτικά τώρα, αλλά δεν πρέπει να λέμε ποτέ όχι για πράγματα που μπορεί στο μέλλον να μας γυρίσει μπούμερανγκ. Όμως πολλές φορές κάποιοι άνθρωποι κάνουμε κάποιες δηλώσεις για τις οποίες αργότερα, ίσως να αλλάξουμε άποψη. Δεν είναι κακό, το κακό είναι να μην παραδέχεσαι ποτέ τα λάθη σου» ήταν τα λόγια του Νίκου Οικονομόπουλου.

Στην ερώτηση αν είναι μόνος, ο τραγουδιστής απάντησε πως είναι μόνος και όλα είναι ήρεμα στα προσωπικά του.

«Μια χαρά είμαι στα προσωπικά, ήσυχα, ήρεμα πολύ. Είμαι μόνος, αν πω ότι δε είμαι θα με πάτε αλλού, οπότε ναι, μόνος είμαι», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top