Μαρία Αντωνά: Ποζάρει στην άμμο με το πιο stylish ολόσωμο μαγιό

Ευχαρίστησε όσους της ευχήθηκαν για τη γιορτή της

Δείτε την απάντηση της Μαρίας Αντωνά για το «δολοφονικό» βλέμμα της στον τελικό του Survivor

Ποζάροντας στην άμμο με super stylish ολόσωμο μαγιό, η Μαρία Αντωνά θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές που της έστειλαν για τη γιορτή της.

Άρης Σοϊλέδης - Μαρία Αντωνά: Τρυφερά ενσταντανέ σε νέα βραδινή τους έξοδο

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε δύο φωτογραφίες με την ίδια στην παραλία και στη λεζάντα εξήγησε πόσο πολύ χάρηκε που παρά το γεγονός ότι κάποιοι δεν τη γνωρίζουν προσωπικά, την αντιμετωπίζουν με τέτοια αγάπη και σεβασμό.

«#15αύγουστος... Εύχομαι να σας βρίσκει χαρούμενους και κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα .. Σας ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχές σας που είναι το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείς να αποκτήσεις πίσω από αυτό το application... Μηνύματα γεμάτα αγάπη σεβασμό ακόμη και από ανθρώπους που δεν γνωρίζεις καν κι όμως σε κάνουν κάθε φορά με όσα σου στέλνουν να χαμογελάς και να πιστεύεις ότι εκεί έξω υπάρχει ακόμη ανθρωπιά και καλοσύνη ! Να είστε καλά να σας έχει η Παναγία ευλογημένους και σε όσους περνάτε κάτι δύσκολο να σας δίνει δύναμη υπομονή και ελπίδα… Να προσέχετε και να χαμογελάτε , η ζωή είναι μικρή», έγραψε η Μαρία Αντωνά.

Δείτε την ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARIA ANTONA (@maria_antwna)


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top