Η Μαρία Ηλιάκη θυμήθηκε την εποχή που φλέρταρε στα πάρτι!

Τι είπε η ίδια για την εποχή που φλέρταρε

Η Μαρία Ηλιάκη έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του Στέλιου Μανουσάκη και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κόρης τους, Κατερίνας.

Μαρία Ηλιάκη: Η τρυφερή κίνηση και η απάντηση για δεύτερο παιδί!

Η παρουσιάστρια μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Ελβετία και Ελλάδα, μιας και εκεί ζει και εργάζεται ο άνδρας της ζωής της. Η ίδια έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη σχέση με τους followers της και συχνά μοιράζεται σκέψεις και προβληματισμούς της μαζί τους.

Μαρία Ηλιάκη: Η εξομολόγηση για την περίοδο που διανύει με την κόρη της

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

Αυτή τη φορά ζήτησε από τους ακόλουθούς της που είναι σε μικρότερη ηλικία να της που αν και πώς φλερτάρουν σήμερα. Παράλληλα, θυμήθηκε τον τρόπο με τον οποίο φλέρταρε η ίδια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

«Θυμάμαι εμείς παλιά… Ωραίες αναμνήσεις… Παλιά ας πούμε εμείς, είχαμε τα μπλούζ που πηγαίναμε στα πάρτι, πέφτανε τα φώτα, χόρευες με αυτόν που σου άρεσε. Είχαμε κάτι εξόδους που πηγαίναμε και τρώγαμε την πατάτα την τηγανιτή, σε κανέναν μπιλιαρδάδικο στο τσακίρ κέφι… και εκεί ας πούμε γνωριζόμασταν. Αθώα πράγματα...Στο παγκάκι, καθόμασταν στις διακοπές και κοιτάζαμε τον ήλιο που βασίλευε… Τώρα η νεολαία τι κάνει;» αναρωτήθηκε η Μαρία Ηλιάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top