Μαρία Ηλιάκη: Η τρυφερή κίνηση και η απάντηση για δεύτερο παιδί!

Για ποιο λόγο εκνευρίστηκε;

Εδώ και λίγες ημέρες η Μαρία Ηλιάκη έχει επιστρέψει στην Ελλάδα από την Ελβετία.

Ενθουσιασμένη η Ηλιάκη με την εγκυμοσύνη της Συνατσάκη: Χαμός θα γίνει!

Η παρουσιάστρια βρήκε την ευκαιρία να κάνει ένα ξεσκαρτάρισμα στο σπίτι της και αποφάσισε να χαρίσει κάποια ρουχάκια της κόρης της που πλέον δεν της κάνουν.

Μαρία Ηλιάκη: Η εξομολόγηση για την περίοδο που διανύει με την κόρη της

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

Αρχικά, απευθύνθηκε σε κάποια ιδρύματα, αλλά της είπαν πως δεν τα χρειάζονται. Έτσι σκέφτηκε να τα χαρίσει σε κάποια μανούλα που τα έχει ανάγκη και έτσι απευθύνθηκε στους followers της για να τη βοηθήσουν.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι της έστειλαν διάφορα μηνύματα και της πρότειναν να τα κρατήσει σε περίπτωση που κάνει δεύτερο παιδάκι. Η παρουσιάστρια εκνευρίστηκε με τα συγκεκριμένα σχόλια, μιας και – όπως επισήμανε – κανείς δεν γνωρίζει, αν θα κάνει δεύτερο παιδί.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

«Λοιπόν, ακούστε, μην με εκνευρίζετε. Σχόλια τύπου “κράτα τα το δεύτερο”, μην μπαίνετε στον κόπο να με γεμίζετε με μηνύματα άχρηστα. Τώρα ψάχνουμε να κάνουμε μια δουλίτσα. Λοιπόν, πρώτον, δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε δεύτερο. Άμα το θέλει ο Θεός θα κάνω, άμα δεν το θέλει δεν θα κάνω. Να κρατήσω τα ρούχα εδώ πέρα αμανάτι; Και δεύτερον, έχουμε την πολυτέλεια και είμαστε τύπου γνωστούλες και όλες οι εταιρίες, όταν μένουμε έγκυες, μας στέλνουν ρούχα. Δεν έχω ανάγκη, άμα κάνω δεύτερο, θα βρω ρούχα. Μην με ταράζετε πρωί – πρωί, γιατί έχω δουλίτσα» , είπε η Μαρία Ηλιάκη.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top