Υπερήφανη μαμά η Βανδή: Η κόρη της τραγουδά και τα likes πέφτουν «βροχή»

«Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας η μάνα!»

Στις αρχές Ιουλίου η Μελίνα Νικολαϊδη αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών και τώρα ετοιμάζεται να «πετάξει» για το Λονδίνο, προκειμένου να σπουδάσει υποκριτική.

Υπερήφανη μαμά η Δέσποινα Βανδή: Αποφοίτησε η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη

Μελίνα Νικολαΐδη: Βόλτα με τη μαμά, πριν φύγει για σπουδές στο Λονδίνο

 

«Χάρηκα όταν η Μελίνα αποφάσισε να σπουδάσει υποκριτική στο Λονδίνο και να κυνηγήσει τα όνειρά της. Το παιδί μου έχει μια φωνή μέσα της που κάτι της λέει και είναι σημαντικό. Αρχίζει το ταξίδι της ζωής της. Εύχομαι να της έχω δώσει τα εφόδια που χρειάζεται. Θέλω να είναι ευτυχισμένοι άνθρωποι και τα δύο μου παιδιά. Είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα, θα πηγαινοέρχομαι στο Λονδίνο», είχε εξομολογηθεί η τραγουδίστρια μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Δέσποινα Βανδή - Μελίνα Νικολαΐδη: Μαμά και κόρη τραγουδούν πρώτη φορά μαζί

Η κόρη της Δέσποινας Βανδή φαίνεται πως έχει ταλέντο και στο τραγούδι, μιας και έχει κληρονομήσει το ταλέντο της διάσημης μαμάς της.
Να θυμίσουμε πως στην έναρξη της καλοκαιρινής της περιοδείας η Δέσποινα είχε τραγουδήσει στο Κατράκειο θέατρο μαζί με την κόρη της αποσπώντας το πιο θερμό χειροκρότημα.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (10/8), η Δέσποινα Βανδή ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram με τη Μελίνα Νικολαϊδη να ερμηνεύει το «Power» της Billie Eilish και να συγκεντρώνει χιλιάδες likes και σχόλια για το πόσο ταλαντούχα είναι η 18χρονη.

«Ε… δεν αντιστάθηκα! Ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας η μάνα! My star», έγραψε η υπερήφανη μαμά.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top