Δέσποινα Βανδή - Μελίνα Νικολαΐδη: Μαμά και κόρη τραγουδούν πρώτη φορά μαζί

Στο Κατράκειο και ο σύντροφος της τραγουδίστριας, Βασίλης Μπισμπίκης

Δείτε τις δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή στο Breakfast@Star

Η Δέσποινα Βανδή με τον Γιώργο Θεοφάνους έδωσαν μια ξεχωριστή συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο στη Νίκαια το βράδυ της Τετάρτης και κέρδισαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού

Βασίλης Μπισμπίκης: Βρέθηκε στις πρόβες για τη συναυλία της Δέσποινας Βανδή

Έχοντας τον σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη στο πλευρό της ανέβηκε στη σκηνή κι εντυπωσίασε. Μάλιστα, με τη δημοφιλή ερμηνεύτρια τραγούδησε και η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, το Αντικρυστά του Κώστα Μακεδόνα και της Γλυκερίας.

Η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε με τον Γιώργο Θεοφάνους στο πιάνο

Η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε με τον Γιώργο Θεοφάνους στο πιάνο

«Το παιδί μου έχει υπέροχη φωνή. Στα ελληνικά δεν έχει δοκιμαστεί, ξέρεις όλα αυτά τα πιτσιρίκια από Ariana Grande και πάνω. Μου λέει όμως μαμά πόσο μου αρέσει ένα τραγούδι του κ. Θεοφάνους. Της είπα θες να το δοκιμάσουμε μαζί; Να έρθεις στο Κατράκειο; Παιδί μου», είπε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή και η Μελίνα ερμήνευσε πρώτη φορά ένα υπέροχο τραγούδι με τη μαμά της on stage και το κοινό τις καταχειροκρότησε!

H Δέσποινα Βανδή με τη 19χρονη σήμερα κόρη της Μελίνα στη σκηνή

«Είπα στο παιδί μου ‘αν δεν αισθανθείς καλά…’, πολύ ξεψαρωμένη. Τίποτα δε φάνηκε αν έτρεμε. Της είπα “μπορείς να ακυρώσεις ό,τι ώρα θέλεις” γιατί ήρθε πολύ ενθουσιασμένη, “μαμά, σ’ ευχαριστώ”, γιατί αγαπάει πολύ αυτό το τραγούδι του Γιώργου και μετά άρχισε να ζητάει κι άλλα κι εγώ δεν της τα έβαλα…“, προσθέτοντας όμως στη συνέχεια για το μέλλον της κόρης της πως «πάει στο Λονδίνο, να σπουδάσει υποκριτική. Εμένα το παιδί μου με νοιάζει να είναι καλά, ευτυχισμένο με ό,τι κάνει», δήλωσε στη συνέχεια στις κάμερες.

Η Μελίνα Νικολαΐδη ετοιμάζεται να πάει για σπουδές υποκριτικής στο Λονδίνο, όπως αποκάλυψε η διάσημη μαμά της

Η Μελίνα Νικολαΐδη ετοιμάζεται να πάει για σπουδές υποκριτικής στο Λονδίνο, όπως αποκάλυψε η διάσημη μαμά της /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Την ίδια στιγμή στα παρασκήνια του live της βρέθηκε κι ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης κι ο καλός τους φίλος, Μανώλης Κονταρός. 

Βανδή: Η αφιέρωση στον Μπισμπίκη από την πίστα - «Είναι η αγάπη μου εδώ»

Αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας οι ρεπόρτερ τη ρώτησαν γιατί δεν αφιέρωσε κάποιο τραγούδι στον σύντροφό της «Αγάπη μου για εσένα λέω... πως νιώθω», είπε μπροστα στις κάμερες η Δέσποινα Βανδή απευθυνόμενη στον Βασίλη Μπισμπίκη.

O έρωτας του Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινας Βανδή -πλέον- δεν κρύβεται με τίποτα! /Φωτογραφία NDP Photo Agency
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top