Σχίζας: Το σχόλιο της πρώην συντρόφου μετά το ξέσπασμά του- Δε μιλάω μήνες

Η personal trainer μένει στην ίδια γειτονιά με τη μητέρα του Στάθη Σχίζα

Τις τελευταίες ημέρες ο Στάθης Σχίζας δέχεται επικριτικά μηνύματα σχετικά με τις «χλιδάτες» διακοπές που κάνει με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αλλά και τη σχέση που έχει με την κόρη του.

Στάθης Σχίζας: «Έπαθα σοκ όταν παντρεύτηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου»

 

Ο νικητής του Survivor θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα κάνοντας μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram.

Στάθης Σχίζας - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το καυτό φιλί σε βραδινή τους έξοδο

 

«Καλησπέρα σας και εύχομαι να περνάτε καλά! Βλέπω διάφορα κακοπροαίρετα σχόλια που γράφετε ορισμένοι χωρίς να ξέρετε και χωρίς να σας πέφτει λόγος. Κακώς μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία να απολογηθώ για το τι κάνω μόνο και μόνο γιατί προσβάλλομαι από κάποια σχόλια και εγώ και η σύντροφος μου. Αρχικά λέτε μερικοί για τις χλιδάτες διακοπές χιλιάδων ευρώ και τα χρήματα που μου τρώει η Αλεξάνδρα. Δευτερευόντως αναφέρετε το ότι δεν κάνω διακοπές με το παιδί μου χωρίς να ξέρετε τι συμβαίνει στο σπίτι του κάθε ανθρώπου το οποίο είναι ένα πολύ προσωπικό θέμα… Αν παρατηρήσατε η κόρη μου δεν ήρθε στον τελικό… Αν σκεφτείτε λίγο καλύτερα θα βρείτε και τις απαντήσεις. Πρώτον το έπαθλο δεν το έχω πάρει ακόμα και θα αργήσω να το πάω κιόλας όπως κάθε χρόνο καθυστερεί αρκετά.
Το τι θα κάνω το έπαθλο ή μέρος αυτού, εγώ μιλάω με πράξεις και όχι με κουβέντες και θα το δείτε όταν έρθει η ώρα. Δεύτερον ότι βλέπετε από αυτά τα πανάκριβα ξενοδοχεία, όπως λέτε το τονίζω μερικοί αυτή την περίοδο, είναι συνεργασίες διαφήμισης με τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία αλλά αν είστε λίγο πιο παρατηρητικοί και όχι κακοπροαίρετοι θα το είχατε καταλάβει. Τρίτον δεν δήλωσα ποτέ ότι είμαι άνεργος. Είμαι ενεργός επιχειρηματίας τα τελευταία περίπου 10 χρόνια και με την βοήθεια του Θεού πάνε όλα καλά. Και το τελευταίο, η Αλεξάνδρα είναι και αυτή επιχειρηματίας και έχει τα δικά της χρήματα. Είναι ανεξάρτητη, δεν έχει και δεν είχε ποτέ ανάγκη κανέναν Στάθη να φάει χρήματα. Είναι μια άξια κοπέλα, έχει καταφέρει αρκετά πράγματα τα οποία εσείς δεν τα ξέρετε και ούτε υπάρχει λόγος να τα μάθετε», έγραψε ο Στάθης Σχίζας.

 


Λίγες ώρες αργότερα επί του θέματος τοποθετήθηκε και η πρώην σύντροφος του επιχειρηματία, Άννα Μαρία Κατσαρού.
Η personal trainer αποκάλυψε πως μένει στην ίδια γειτονιά στην Άρτα με τη μητέρα του νικητή του Survivor, προκειμένου εκείνος να τη βλέπει όποτε μπορεί. «Να σας πω κι εγώ λοιπόν δύο λόγια για τη ζωή μου, γιατί λένε τόσα οι άλλοι δημόσια και δε μιλάω μήνες. Νομίζω πως έχω κι εγώ το δικαίωμα να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή εν τέλει. Το ’12 έκανα μία σοβαρή σχέση με ένα παιδί. Το ’14 ήρθε το κοριτσάκι μου και ήταν συνειδητή επιλογή και των δύο. Το ’17 ήταν ο οριστικός χωρισμός μου για όσους ξεχνάνε.
Όταν χώρισα για πρώτη φορά, ήμασταν Άρτα οικογενειακώς και απλά έμεινα εκεί για λίγο. Δεν πήρα το παιδί από την Αθήνα εγώ.
Συνεχίζω λοιπόν, μένω εδώ 6 χρόνια στην ίδια γειτονιά με τη μητέρα του μπαμπά της μικρής μου καθώς μεγαλώνω μαζί της την κόρη μου, είναι για μένα στήριγμα καθώς έχω χάσει και τους δύο γονείς μου. Οπότε έτσι μπορεί να τη βλέπει κάθε μέρα και όταν προλαβαίνει δηλαδή από τις πολλές δουλειές του. Κι επειδή η κόρη μου μεγαλώνει και σύντομα θα διαβάσει όλα αυτά στο Ίντερνετ, να της τονίσω πως τη φέραμε με απόλυτη αγάπη σε αυτή τη ζωή. Ακόμα κι όταν χωρίσαμε, είμαστε πάντα δίπλα της, πως θα βλέπει πάντα τον μπαμπά της και πως την αγαπάμε πολύ. Ακόμα κι αν προχωρήσαμε στα προσωπικά μας, όπως κάνει πολύς κόσμος, εκείνη θα είναι πάντα η προτεραιότητά μας», σχολίασε η ίδια στο Instagram.

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top