Βέρτης: Ενοχλημένος με αστυνομικό έλεγχο στο μαγαζί του - «Ας μας γράψουν»

«Ας πάνε να ψάξουν αν κλέβουν κάνα σπίτι»

Ο Νίκος Βέρτης αυτό το διάστημα εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, ένα περιστατικό που συνέβη το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (5/8) ενόχλησε τον τραγουδιστή.

Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε αστυνομικός έλεγχος στο μαγαζί της συμπρωτεύουσας με αφορμή τα ντεσιμπέλ του ήχου και το κάπνισμα που απαγορεύεται σε εσωτερικούς χώρους.

Νίκος Βέρτης: «Σκαφάτες» διακοπές στη Μύκονο!

Νίκος Βέρτης

«Νομίζω πως είναι στιγμή η αστυνομία να πάει να ψάξει τις γειτονιές αν κλέβουνε κανένα σπίτι και όχι να είναι εδώ μέσα. Για να μην πω…», ακούγεται να λέει ο Νίκος Βέρτης από την πίστα, με τον κόσμο να τον χειροκροτά. «Ας μας γράψουν», είπε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος σε συνεργάτη του και συνέχισε το τραγούδι.

Το σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok και προβλήθηκε στην εκπομπή «Alpha Τώρα», ο Νίκος Βέρτης  σημείωσε:  «Δεν μπορώ το άδικο ρε γα@@το» Δεν μπορώ το άδικο ρε γα@@το. Ξέρετε όλοι ότι απαγορεύεται εδώ μέσα να καπνίζουμε; Πάνω στο τραπέζι σας το γράφει; Τασάκι δεν έχει κανείς. Το ξέρεις ότι απαγορεύεται να καπνίζεις. Είναι επιλογή σου; Γράφουν εμένα όμως που καπνίζεις. Τρέχω στην Αττική Οδό με 250 χλμ, γράφει η πινακίδα 120 χλμ. Γράφουν την Αττική Οδό ή εμένα που τρέχω με 250; Έχει λογική αυτό; Είναι άδικο. Είμαστε δύο χρόνια κλειστά με covid, ταλαιπωρίες, ο κόσμος είναι σκασμένος. Αφήστε να διασκεδάσει ο κόσμος, να περάσει καλά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top