Κάκκαβα: Η αγάπη κερδίζει τους κενούς, τους τοξικούς & ψεύτικους ανθρώπους

Το post εν μέσω καλοκαιρινών διακοπών

Δείτε βίντεο για την Ναταλί Κάκκαβα από το Breakfast@Star

Έπειτα από μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν η εκπομπή «Όλα Γκουντ» με παρουσιαστές τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα έριξε τίτλους τέλους.

Οι κρίσεις πανικού Ελληνίδας παρουσιάστριας και το μήνυμα που έστειλε

Ναταλί Κάκκαβα: «Ντρεπόμουν για το παρελθόν μου και για τους γονείς μου»

 

Το ζευγάρι έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές μαζί με τους γιους του. Οι τέσσερις τους χαλαρώνουν κάνοντας τις βουτιές και την ηλιοθεραπεία τους στην Τζιά.

Νάταλι Κάκκαβα: Τι είχε συμβεί με την Ελένη Μενεγάκη στον γάμο της;

Μάλιστα, η παρουσιάστρια πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του γιου της αγκαλιά με τον σύζυγό της και έκανε έναν μίνι απολογισμό.

«Όταν ο γιος σου γίνεται paparazzi… Συνειδητοποιείς πως αυτό που αξίζει τελικά είναι να παραμένεις αγαπημένος και δεμένος με τον άνθρωπο σου ό,τι και αν συμβαίνει δίπλα σου.. Να δημιουργείς σταθερές βάσεις στα παιδιά σου πως πάνω απ’ όλα είναι η οικογένεια..
Να έχουν να θυμούνται τέτοιες εικόνες από τους γονείς τους.. Πως η αρχή και το τέλος κάθε ημέρας πρέπει να σε βρίσκουν χέρι χέρι.. Πως τελικά η αγάπη κερδίζει τα πάντα.. Και κυρίως τους τοξικούς, τους κενούς και ψεύτικους ανθρώπους..», έγραψε η Ναταλί Κάκκαβα.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top