Σωτηροπούλου: «Σου χρωστάω ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια του εαυτού μου»

Η τρυφερή ανάρτηση της ηθοποιού

Είναι γνωστό πως η Τόνια Σωτηροπούλου αγαπά πολύ τα ζωάκια. Κατά καιρούς κάνει αναρτήσεις μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μιλώντας για τα δικαιώματα των ζώων αλλά και τις υποχρεώσεις των ιδιοκτητών τους.

Τόνια Σωτηροπούλου: Με casual look στη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια

 

Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για την ηθοποιό και αυτό γιατί η αγαπημένη της σκυλίτσα, η Στέλλα έχει τα γενέθλιά της. Η όμορφη ηθοποιός δε θα μπορούσε να μην της ευχηθεί δημόσια, μιας και την έχει δίπλα της τα τελευταία 12 χρόνια.

Σωτηροπούλου - Μαραβέγιας: Δείτε την τέλεια βεράντα στο νέο τους σπίτι

«Happy birthday to my girl. Σήμερα η Στέλλα έχει γενέθλια, πριν δώδεκα χρόνια ήρθε στο σπίτι μου, πήρε το κρεβάτι μου τον χρόνο μου, την καρδιά μου, μεγαλώσαμε μαζί , έμαθα να κυνηγάω τα όνειρα μου και όσα αγαπώ με στοχοπροσήλωση όπως εκείνη το μπαλάκι, ποτέ δεν το βάζει κάτω!

Σωτηροπούλου - Μαραβέγιας: Επέστρεψαν στο νησί που παντρεύτηκαν, την Ύδρα!


Με έμαθε να αγαπώ και να μοιράζομαι, να σηκώνομαι όταν πέφτω γιατί δεν της αρέσει να κλαίω, έχει υπομονή και με έχει σώσει άπειρες φορές , με έχει συγχωρέσει που αργούσα να γυρίσω σπίτι, έχει αλλάξει μαζί μου χώρες. Από την πρώτη μου νιότη και το κρύο μας σπίτι στο Λονδίνο μέχρι την απόλυτη ενηλικίωση μου, και τον συγκάτοικο μας τα τελευταία πέντε χρόνια τον Κωστή. Χρόνια πολλά. Εγώ θα σε χαίρομαι και θα σε γιορτάζω κάθε στιγμή. Σε ευχαριστώ και σε αγαπάω. Σου χρωστάω ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια του εαυτού μου. Το πιο πιστό. Όπως είσαι εσύ» έγραψε η Τόνια Σωτηροπούλου.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top