Μπάρμπα κατά Ακρίτα: Φθόνος η κριτική της στην Άννα Ασημακοπούλου

Τι έγραψε στο Faceboοk η ηθοποιός

Μπάρμπα κατά Ακρίτα

Θέση πήρε η Βάνα Μπάρμπα κατά της Έλενας Ακρίτα σχετικά με μία κριτική που έκανε στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για την εμφάνισή της στο Προεδρικό Μέγαρο στη δεξίωση της Προέδρου, για την επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Συγκεκριμένα, η Έλενα Ακρίτα αντιπαρέβαλε την φωτογραφία του γνωστού μουσικού της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ Γιάννη Στρατάκη, που ο φακός τον συνέλαβε προσερχόμενο στην εργασία του με βερμούδα και σαγιονάρες και την εμφάνιση της κ. Ασημακοπούλου με βραδινή τουαλέτα σε βαθύ κόκκινο.

Και έγραψε: «Αριστερά διαπρεπής μουσικός προσέρχεται στο Προεδρικό Μέγαρο ΠΡΙΝ την δεξίωση, ως εργαζόμενος και όχι ως καλεσμένος. Δεξιά, ευρωβουλεύτρια της ΝΔ ντυμένη παραλιακή πίστα των 80s. Βρες το λάθος.
Και όταν την κατηγόρησαν για σεξισμό, σημείωσε:
Δεν είναι ο σεξισμός, ηλίθιε.
Είναι η πλήρης αδιαφορία τους για τα ιερά και τα όσιά μας.
Είναι η περιφρόνηση για μια επέτειο που η δική μου γενιά αξιώθηκε να ζήσει στους έγχρωμους δρόμους και τις πλατείες της χαράς με τα χέρια μας σφιχτά δεμένα και τα τραγούδια μας να ανεμίζουν ως φλάμπουρα Ελευθερίας.
Δεν είναι ο σεξισμός, ηλίθιε.
Είναι ο σεβασμός.
Ο σεβασμός στην νεότερη Ελληνική Ιστορία».

Η απάντηση της Βάνας Μπάρμπα στην Έλενα Ακρίτα:

Η ηθοποιός από την πλευρά της έγραψε ότι εκτός του ότι είναι δυσάρεστο μια γυναίκα να γράφει άσχημα και προσβλητικά για άλλη γυναίκα, είναι πολύ θετικό μια ευρωβουλευτής να αντιδρά στη μιζέρια της σοβαροφάνειας και να αναδεικνύει την γυναικεία της πλευρά με ερωτισμό και τόλμη. Και ότι αυτό δεν το δικαιούνται μόνο οι σταρ… Κατηγόρησε την Έλενα Ακρίτα ότι έγραψε ό,τι έγραψε από Φθόνο:

«Είναι αληθινά στενάχωρο μια γυναίκα να μιλάει άσχημα και προσβλητικά σε μια άλλη γυναίκα. Πόσο δε, όταν η μια είναι δημοσιογράφος, συγγραφέας, με εξαιρετική πένα, ωραίο λόγο, χιούμορ, δηλώνει ευφυΐα και μόρφωση και η άλλη είναι μια πολιτικός, ευρωβουλευτής, επίσης εξαιρετική της ΝΔ, όπου ΤΟΛΜΗΣΕ μέσα στην μιζέρια της σοβαροφάνειας που θέλει τις γυναίκες πολιτικούς μόνο με κοστούμια, να αφήσει τη γυναικεία της πλευρά να βγει με ερωτισμό και τόλμη...

Αφού τόλμησε και έβαλε και κόκκινο φόρεμα μια και αυτό είναι ιδίωμα μόνο των σταρς. Αναφέρομαι στην κ Ακρίτα που μας απογοήτευσε και στην κ Ασημακοπούλου Άννα ..που τόλμησε σε μια δεξίωση να δείξει τη γυναικεία της πλευρά, έστω και στην συγκεκριμένη δεξίωση. Μπράβο κ Ασημακοπούλου ήσασταν καλύτερη και από την Τζούλια Ρόμπερτς, μην μασάτε . Σπάστε τα δήθεν. Αχ κ Ακρίτα τελικά αυτή η κακή κριτική σας έδειξε, ότι δεν σώζει ούτε η ευφυΐα, ούτε η παιδεία ..Μείζον δε τούτου ΦΘΟΝΟΣ....»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top