Χριστίνα Μπόμπα: Η φωτογραφία με τις ραγάδες έναν χρόνο μετά τις δίδυμες

Θα ήθελε και τρίτο παιδάκι η όμορφη influencer;

Δείτε τη Χριστίνα Μπομπά να ταΐζει της διδυμούλες της

Τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Μύκονο απολαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες η Χριστίνα Μπόμπα κι ο Σάκης Τανιμανίδης

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: Ποζάρουν στην παραλία

Η influencer συνεχίζει να είναι πολύ ενεργή στα social media φωτογραφίες και συχνά ανεβάζει στιγμές από την καθημερινότητά της. Σε Q&A που έκανε στο Instagram το περασμένο σαββατοκύριακο, απάντησε σε ερωτήσεις των followers της για τη ζωή της μετά τη γέννηση των διδύμων.

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε πως ζυγίζει 66 κιλά, ωστόσο θέλει να χάσει άλλα 8 προκειμένου να επιστρέψει στα κιλά που ήταν πριν μείνει έγκυος. Παράλληλα όταν ρωτήθηκε τι έκανε με τις ραγάδες στην κοιλιά, αποκάλυψε πως ακόμη τις έχει, δείχνοντάς τες με μια φωτογραφία.

Μπόμπα - Τανιμανίδης: Οικογενειακές διακοπές στη Μύκονο

Στη συνέχεια, με αφορμή άλλη ερώτηση, η Χριστίνα Μπόμπα εξομολογήθηκε: «Δε νομίζω πως θα είμαι ποτέ ξανά η ίδια. Αλλάζει η ταυτότητά σου. Απλώς θέλει χρόνο να ισορροπήσεις στον καινούργιο σου ρόλο. Νομίζω πως έναν χρόνο μετά αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ στη ζωή μου. Αλλά στην αρχή και για μένα ήταν δύσκολα».

Τη σημαντικότερη απάντηση όμως την έδωσε όταν ρωτήθηκε αν θέλει να κάνει τρίτο παιδάκι. «Ναι!», απάντησε με ενθουσιασμό, αποκαλύπτοντας ότι θέλει να χαρίσει ένα αδερφάκι στις μικρές Φιλιππα και την Αριάννα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top