Δηλώσεις Μπιμπίλα για Λιγνάδη: «Η ελληνική κοινωνία έχει μείνει έκπληκτη»

Όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΕΗ στη συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα από το Star.gr

Με ανακοίνωσή του το πρωί της Πέμπτης, το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, καλούσε τους πολίτες σε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την απόφαση το Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου να αφήσει προσωρινά ελεύθερο τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Η προσέλευση του κόσμου αλλά και πολλών καλλιτεχνών ήταν μεγάλη, με τον πρόεδρο του ΣΕΗ, Σπύρο Μπιμπίλα, να δίνει το «παρών» και να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους σχετικά με τη δικαστική απόφαση.

Η ανακοίνωση του ΣΕΗ για τον Λιγνάδη - Καλεί τον κόσμο στο Σύνταγμα

«Σήμερα είμαστε εδώ για να δείξουμε την αντίθεσή μας σε ό,τι περίεργο συμβαίνει. Μπορεί να σεβόμαστε τις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης, αυτό δε σημαίνει ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν μπορεί να μην ελέγχεται. Υπάρχουν δίοδοι για να ελεγχθεί η Δικαιοσύνη και να δούμε γιατί πάρθηκε αυτή η απόφαση», είπε αρχικά. 

Αποφυλακίστηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης - «Τώρα δικαιούμαι να μιλήσω κι εγώ»

«Κάθε πολίτης αυτής της χώρας έχει το δικαίωμα είτε καταδικαστεί είτε όχι, έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι δηλώσεις θέλει. Ο κύριος Λιγνάδης έχει αυτή την άποψη, θα έχει την απάντηση που πρέπει. Μην ξεχνάμε ότι είναι ένοχος, δεν έχει αθωωθεί, απλά είναι εκτός φυλακής. Αυτό λέει πολλά», σχολίασε για τις δηλώσεις του καταδικασμένου σκηνοθέτη βγαίνοντας από τον Κορυδαλλό, ότι έφτασε η ώρα να μιλήσει ο ίδιος

O Γιάννης Μποσταντζόγλου ήταν ανάμεσα στους ηθοποιούς που βρέθηκαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας

O Γιάννης Μποσταντζόγλου ήταν ανάμεσα στους ηθοποιούς που βρέθηκαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Πόσο αποδεκτή είναι η απόφαση αυτή για την κοινωνία; Ο πρόεδρος του ΣΕΗ απάντησε ξεκάθαρα: «Η ελληνική κοινωνία έχει μείνει έκπληκτη. Βρισκόμαστε μπροστά σε κάτι περίεργο. Δε θα υπήρχε αυτό εδώ αν το κοινό περί δικαίου αίσθημα είχε δικαιωθεί».

Ρεπορτάζ: Ανέστης Συμεωνίδης

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top