Μαρία Ηλιάκη: Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη της, Κατερίνα

Βόλτα στο μαιευτήριο που γεννήθηκε στην Ελβετία

Το καλοκαίρι ξεκίνησε και επίσημα για τη Μαρία Ηλιάκη, αφού την Παρασκευή 8 Ιουλίου «έριξε» αυλαία η εκπομπή «Τι λες τώρα!» την οποία συμπαρουσίαζε με την Κατερίνα Καραβάτου.

Μαρία Ηλιάκη: Το «περιπετειώδες» ταξίδι με την κόρη της και η στιλάτη βόλτα

Η παρουσιάστρια, μαζί με την κόρη της, Κατερίνα ετοίμασαν γρήγορα – γρήγορα τις βαλίτσες τους και ταξίδεψαν στην Ελβετία και συγκεκριμένα στη Ζυρίχη για να βρεθούν στον αγαπημένο τους, σύντροφο και μπαμπά Στέλιο Μανουσάκη.  Ο Στέλιος Μανουσάκης έχει ως βάση του την Ελβετία όπου και εργάζεται ως γυναικολόγος.

μαρια ηλιακη

Το πρωί της Τρίτης 12 Ιουλίου, το ερωτευμένο ζευγάρι θέλησε να κάνει μια «έκπληξη» στη μικρή Κατερίνα και αποφάσισαν να επισκεφθούν μαζί το μαιευτήριο όπου γεννήθηκε, στο οποίο εργάζεται και ο μπαμπάς της. 

Όπως θα δεις στο βίντεο που ανήρτησε η Μαρία Ηλιάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η μικρή Κατερίνα έχει μεγαλώσει πολύ και περπατάει γεμάτη νάζι, χέρι χέρι με τον μπαμπά της.

ηλιακη

Οι τρεις τους ωστόσο ανυπομονούν να βρεθούν στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, γιατί καλοκαίρι χωρίς Ελλάδα, δεν είναι καλοκαίρι!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top