Μαρία Ηλιάκη: Το «περιπετειώδες» ταξίδι με την κόρη της και η στιλάτη βόλτα

Μαμά και κόρη είναι στην Ελβετία

Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της διανύει η Μαρία Ηλιάκη, από την ημέρα που έφερε στον κόσμο της κόρη της, καρπό του έρωτά της με τον Στέλιο Μανουσάκη.

Γενέθλια για την Μαρία Ηλιάκη: Οι ευχές από τη βασίλισσα Ελισάβετ

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

Το ερωτευμένο ζευγάρι τον τελευταίο χρόνο έχει αλλάξει τα πάντα στην καθημερινότητά του για χάρη της κόρης τους, η οποία αποτελεί πλέον προτεραιότητά τους.

Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής «Τι λες τώρα;» η Μαρία Ηλιάκη ετοίμασε τις βαλίτσες της και «πέταξε» για Ελβετία.

Ηλιάκη: Ποζάρει με μαγιό και χωρίς ρετούς, ένα χρόνο μετά τη γέννα της

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

Φυσικά, είχε μαζί της την ενός έτους κόρη της Κατερίνα. Η Μαρία Ηλιάκη που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media μοιράστηκε με τους followers και το… περιπετειώδες ταξίδι με τη μικρή, η οποία ήταν πολύ ανήσυχη καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Μαρία Ηλιάκη: «Φαγανούλα» η κόρη της, Κατερίνα!

Μαμά και κόρη βρίσκονται πλέον μαζί με τον Στέλιο Μανουσάκη και μάλιστα οι δυο τους πήγαν και τη βόλτα τους. Η παρουσιάστρια σε αυτή την έξοδο ήταν ιδιαίτερα κομψή καθώς επέλεξε ένα λευκό παντελόνι, sneakers, γκρι πουκάμισο όπου το έχει δέσει με τρόπο ώστε να φαίνεται η κοιλιά της, ενώ η τσάντα της είναι τάση της σεζόν.

Μαρία Ηλιάκη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top