Χατζησταματίου -Σασμός: Όσα αποκάλυψε ο Μανόλης για τον β’ κύκλο της σειράς

«Στα νέα επεισόδια ο Μανόλης θα καταλάβει ότι έκανε μεγάλο λάθος»

Λίγες μέρες μετά το φινάλε της πρώτης σεζόν της επιτυχημένης σειράς «Σασμός», ο τηλεοπτικός Μανόλης, κατά κόσμον, Στρατής Χατζησταματίου προχώρησε σε αποκαλύψεις για τον β’ κύκλο.

Οριστικός χωρισμός για πρωταγωνιστή του «Σασμού»

 

 

«Θεωρώ ότι αυτός ο ήρωας έχει περάσει από πάρα πολλά στάδια με το πώς διαχειρίζεται αυτό το μυστικό. Ξεκίνησε από τον φόβο, έφτασε σε σημείο να μισεί τον δολοφόνο και να συνηθίζει να ζει τη ζωή του με αυτό μυστικό, χωρίς να ξέρει τι να κάνει. Τα ψυχικά μας όρια δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε με μια απόφαση που έρχεται από το μυαλό. Δεν είναι κάτι που το λέει εύκολα, ήταν μια ακραία στιγμή. Η ευαισθησία είναι το χαρακτηριστικό που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους άλλους χαρακτήρες» είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Alpha Τώρα» για τον ρόλο του στη σειρά.

Χατζησταματίου: Θα υπάρξουν ανατροπές στον Σασμό, θα την πληρώσουν αθώοι

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι στα νέα επεισόδια ο Μανόλης θα καταλάβει ότι έκανε μεγάλο λάθος και θα το μετανιώσει πολύ. Μέσα από αυτό θα δημιουργηθούν διάφορες καταστάσεις και συμβάντα, θα ξεσπάσει ένας πόλεμος και θα είναι αμήχανος το πώς θα το διαχειριστεί» πρόσθεσε ο Στρατής Χατζησταματίου. 

Σχετικά με τη δολοφονία του Άγγελου στον «Σασμό», ο ηθοποιός σχολίασε: «Θα μάθουμε το χρόνου ποιος σκότωσε τον γιατρό. Μετά από αυτόν τον θάνατο ξεκινάει ένας πόλεμος στο χωριό. Δεν είναι οι δυνάμεις, οι σκοτωμοί, η βεντέτα θα είναι αμφίδρομη. Η ιστορία κλιμακώνεται, θα έχει πολύ ενδιαφέρον».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top