Έντουαρντ Στεργίου: Μίλησε για την πολύ δύσκολη περίοδο που βίωσε

«Ήταν ένα μεγάλο σοκ για μένα»

Ήταν το αγόρι μοντέλο από το GNTM 3 που ξεχώρισε όσο κανένα άλλο, ενώ και στο περασμένο DWTS του Star, υπήρξε ο αγαπημένος των γυναικών.

Έντουαρντ Στεργίου: Ο πρώην παίκτης του GNTM είναι ερωτευμένος

Ο λόγος για τον Έντουαρντ Στεργίου που μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» κι αναφέρθηκε τόσο για τον πόλεμο στην Ουκρανία, τη χώρα όπου μεγάλωσε, όσο και στην προσωπική του ζωή.

«Μεγάλωσα στην Ουκρανία και ήρθα στην Ελλάδα. Δεν ήταν και τα πιο εύκολα χρόνια. Είχα κάποια περιστατικά bullying, αλλά όχι τίποτα ακραίο. Όταν ήμουν μικρός ήθελα να είμαι μελαχρινός για να μοιάζω στα υπόλοιπα παιδιά. Εκεί που βρίσκονται οι συγγενείς μου είναι διαχειρίσιμα τα πράγματα όσο μπορούν να είναι σε μια χώρα που έχει πόλεμο. Αισθάνομαι ήρεμος που δεν κινδυνεύουν και ότι είναι καλά», είπε αρχικά.

Έντουαρντ: Κίνηση ανθρωπιάς για τους συμπατριώτες του στην Ουκρανία

«Πέρασα μια πολύ δύσκολη περίοδο στις αρχές, ήταν ένα μεγάλο σοκ για μένα. Τώρα είμαι καλά. Είναι τραγική η κατάσταση αλλά τι μπορούμε να κάνουμε; Κάποιες βοήθειες που ένιωθα ότι ήθελα να τις κάνω τις έκανα. Προσπαθώ να βοηθάω τους δικούς μου ανθρώπους», τόνισε το μοντέλο.

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή που αφορά πολλές από τις φανατικές του θαυμάστριες, δήλωσε: «Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή. Είμαι αρκετά κοινωνικός σαν άνθρωπος, μου αρέσει να γνωρίζω κόσμο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αλλάζω κοπέλες συνέχεια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top