Παναγιώταρου: Το μήνυμα που της είχε στείλει ο Στάθης Σχίζας στο J2US

Το ζευγάρι ήταν από τότε πολύ ερωτευμένο

Δείτε το insta story που πόσταρε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Μια από τις σημαντικότερες ημέρες είναι η σημερινή τόσο για τον Στάθη Σχίζα όσο και για τον Άρη Σοϊλέδη, αφού διαγωνίζονται στον μεγάλο τελικό του Survivor που θα διεξαχθεί το βράδυ στο Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι

Τα καυτά φιλιά των ζευγαριών στον ημιτελικό του Survivor!

Οι σύντροφοί τους Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και Μαρία Αντώνα μέσω των social media εκφράζουν τη στήριξή τους στους αγαπημένους τους που τόσο καιρό έλειπαν στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου της οποίας η σχέση με τον Στάθη Σχίζα έγινε γνωστή πριν λίγο καιρό παρότι μετρά ήδη 1.5 χρόνο, δημοσίευσε στο instagram το σημείωμα που της είχε γράψει ο αγαπημένος της όταν διαγωνιζόταν εκείνη στον τελικό του J2US τον περασμένο χειμώνα.

To παθιασμένο φιλί της Αλεξάνδρας και του Στάθη στον ημιτελικό του Survivor

To παθιασμένο φιλί της Αλεξάνδρας και του Στάθη στον ημιτελικό του Survivor /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η ερωτική εξομολόγηση στον Στάθη Σχίζα

«Είσαι πιο έτοιμη από ποτέ. Πάτησε πάνω στη σκηνή και κάνε τη να σπάσει. Κάνε μας όλους να τραγουδάμε μαζί σου σήμερα. Καλή επιτυχία. Ταλεντάρα μου, σ’αγαπώ», είχε γράψει σε ένα χαρτάκι ο επιχειρηματίας στη γνωστή τηλεπερσόνα.

«Ήσουν το στήριγμά μου κι εγώ είμαι το δικό σου σήμερα. Ότι και να γίνει είμαστε μαζί και σε αυτό», συμπλήρωσε εκείνη στη νέα της ανάρτηση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top